jak przejdziemy 3720 to wydaje mi sie ze 3740 bedzie juz tylo formalnościa i nie wrócimy... ale mogę się mylicTomasz196407 pisze:a mnie sie wydaje ze 3740 w zasiegu juza potem kap, kap do 3620

jak przejdziemy 3720 to wydaje mi sie ze 3740 bedzie juz tylo formalnościa i nie wrócimy... ale mogę się mylicTomasz196407 pisze:a mnie sie wydaje ze 3740 w zasiegu juza potem kap, kap do 3620
Bemowo1 pisze:edeka
takie scenario rób dla mnie Mario
na serio z tym ze bez SLBemowo1 pisze:kabel.
dojechał dokładnie do 61,8%, dzisiaj piątek, może gardła mi nie poderżną.
Zakładam tylko korektę!!!!
oczywiście bez stop lossa i nic się nie bój - w tym przypadku niestety ale nie całe depo w S
ja mogę sobie na to pozwolić nie sądzę aby przewieźli mnie 4000 pipshrabia pisze:na serio z tym ze bez SLBemowo1 pisze:kabel.
oczywiście bez stop lossa i nic się nie bój - w tym przypadku niestety ale nie całe depo w S
to grasz 0,1 lota grasz, i do tego to duże musisz mieć depoBemowo1 pisze:ja mogę sobie na to pozwolić nie sądzę aby przewieźli mnie 4000 pipshrabia pisze:na serio z tym ze bez SLBemowo1 pisze:kabel.
a jeszcze ciekawą zależność znalazłęm - wczoraj na kablu było blisko 80% na s na kablu - a obecnie jest 78...... (jakoś się dziwnie zmniejszyło)