ja zastawiłem sieć mieć 23,6 a 50 fibopkubiu pisze:ktoś zastawia sidła na kabla?
DayTrading: Piątek 14.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 14.02.2014
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Jak to bywa od kilku tygodni na edku dalej nic nie wiadomo, niby edek wybil się już górą ale raczej czasem a nie impulsem i wyglada to mizernie, może lekki fejk z tym będzie.. w sell raczej kiepski pomysł w buy też mało pewne.
A gdzie tam mój ulubiony przyjaciel zełus się podziewa, chętnie bym zweryfikowal gurowskie analizy ale jakoś się chyba spłoszył albo zajął modelowaniem ceny

A gdzie tam mój ulubiony przyjaciel zełus się podziewa, chętnie bym zweryfikowal gurowskie analizy ale jakoś się chyba spłoszył albo zajął modelowaniem ceny

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
rzeźnik pociągnie kabla w dół ?
taką piękną otworzyłem pozycję (eSkę od 170.33) wczoraj późno na rzeźniku (pisałem), to mi wredne skośneoczy o 01.05 w nocy wybiły SLa i dupa. To już któryś raz kiedy bym miał piękne przody gdyby nie SL. Czy oni to specjalnie robią? A odrobiłoby stratę na kablu z nawiązką .......
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
była tutaj mowa o wycinaniu SL.
Dlatego graj bez SL .... I nic się nie bój
(żartowałem oczywiście)
Dlatego graj bez SL .... I nic się nie bój

jak gram bez SLa i trzymam długo pozycję to albo pisze ktoś żeby zamknąć (stratną), albo pyta "a gdzie SL?"ZbychuM pisze:była tutaj mowa o wycinaniu SL.
Dlatego graj bez SL .... I nic się nie bój(żartowałem oczywiście)

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
No właśnie, i bądź tu kuźwa mądry i pisz wiersze...
I tak źle, i tak niedobrze. Ale z własnych doświadczeń wiem, że z SL co najwyżej nie zarobisz, a bez SL możesz dużo stracić.
I tak źle, i tak niedobrze. Ale z własnych doświadczeń wiem, że z SL co najwyżej nie zarobisz, a bez SL możesz dużo stracić.
Ja zmniejszyłem wolumen na rzecz zwiększenia SL, gram tak całą rentą
- Kazimierz S
- Pasjonat
Wóz albo przewóz - otwieram nowe longi na upln
.
Dwa wystarczą na początek
.
-- Dodano: 14 lut 2014, 08:04 --
W Niemczech arbeit wrze, więc Edward się nie pie*doli..

Dwa wystarczą na początek

-- Dodano: 14 lut 2014, 08:04 --
W Niemczech arbeit wrze, więc Edward się nie pie*doli..
Miód kupuj tylko Polski.
Z tego właśnie powodu przestałem ustawiać SL ... czasami puszczam TShighend pisze:taką piękną otworzyłem pozycję (eSkę od 170.33) wczoraj późno na rzeźniku (pisałem), to mi wredne skośneoczy o 01.05 w nocy wybiły SLa i dupa. To już któryś raz kiedy bym miał piękne przody gdyby nie SL. Czy oni to specjalnie robią? A odrobiłoby stratę na kablu z nawiązką .......
-- Dodano: 14 lut 2014, 08:05 --
ooopss widzicie co się wyrysowwało wlasnie na EDKU ??!!??
-- Dodano: 14 lut 2014, 08:06 --
pewnie właśnie pod wycinke SL ....

...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!