DayTrading: Piątek 14.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 14.02.2014
oj jest tu zwolenników łapania lecącej siekiery co nie miara 

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
złoto poziom 1309 i fibo 50,0 przekroczenie tej granicy po dziennej świeczce zwiastuje dalsze wzrosty 

W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

Jak wszytkie dane z eurolandu o pkb beda dobre jak te z niemiec to i pod 1,38 mozeny podleciec
ma ktoś info czy goldman ma jeszcze ta pozycje na 1,40 na edku
dzwoniłem do nich, zamkneli ze stratąhrabia pisze:ma ktoś info czy goldman ma jeszcze ta pozycje na 1,40 na edku

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
A te dane to raczej będą dobre ale już mogą być w cenie, bankstera zna je od dawna.Arturm21 pisze:Jak wszytkie dane z eurolandu o pkb beda dobre jak te z niemiec to i pod 1,38 mozeny podleciec
Zasnatawai mnie linia trendu po szczytach na W1 - bo jesli ona ma być skutecznym oporem to w zasanie nie powinniśmy już podbijać ponownie na jej test wg mnie, na dużych TF test wsparć i oporów odbywa się raczej punktowo i potem zjazd do dolnej bandy. Wniosek z tegio taki czy oby kurs nie ma ochoty sięz niego wybić

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
dzięki,a na jakiej stracie bylipedro pisze:dzwoniłem do nich, zamkneli ze stratąhrabia pisze:ma ktoś info czy goldman ma jeszcze ta pozycje na 1,40 na edku
i co wtedyyeahman pisze:Wniosek z tegio taki czy oby kurs nie ma ochoty sięz niego wybićArturm21 pisze:Jak wszytkie dane z eurolandu o pkb beda dobre jak te z niemiec to i pod 1,38 mozeny podleciec

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
akceptowalnejhrabia pisze:dzięki,a na jakiej stracie bylipedro pisze:dzwoniłem do nich, zamkneli ze stratąhrabia pisze:ma ktoś info czy goldman ma jeszcze ta pozycje na 1,40 na edku

Jutro też jest dzień.
- Kazimierz S
- Pasjonat
Ci od Edwarda z Frankfurtu szprechają do siebie: "Ja gut, poczekamy na Londyn".
Miód kupuj tylko Polski.