AliorTrader - ECN.
Re: AliorTrader - ECN.
Dziala to u kogos moze?
Zdecydowanie nie działa.
Zgodnie z tym co widzę, aż 6 różnych pozycji powinno mi zamknąć i otworzyć.
Będzie dużo reklamacji.
Będzie dużo reklamacji.
Udalo mi sie dodzwonic. Nie dziala, wciaz trwa restart/
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Uprzejmie informujemy, że obecnie trwają prace nad przywróceniem dostępu do aplikacji Alior Trader. W związku z zaistniałą sytuacją przypominamy, że dyspozycje zamknięcia otwartych pozycji można składać za pośrednictwem infolinii pod numerem 19 503. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
-- czw 13-02-2014, 12:12 --
Problem z dostępem do platformy Alior Trader został rozwiązany. Wszystkie dyspozycje realizowane są prawidłowo. Przepraszamy za wcześniejsze utrudnienia.
Problem z dostępem do platformy Alior Trader został rozwiązany. Wszystkie dyspozycje realizowane są prawidłowo. Przepraszamy za wcześniejsze utrudnienia.
To teraz szybko odpowiedzcie na reklamację.
ee tam nie macie za co przepraszać te awarię nadają dodatkowego smaczku, gdy nie wiemy czy zarabiamy czy tracimy 

2h i nadal brak odpowiedzi na reklamację. Moje straty rosną, a nie powinno ich być.
Mam dość Aliora, to jest padaka i oszustwo! Zawsze są niewinni, a ja muszę tracić pieniądze i to nie małe.
-- czw 13-02-2014, 14:05 --
Zamknąłem ze stratą ponad 500 USD. Dziękuję ci Aliorze, że masz w dupie swoich klientów. Nie otrzymałem odpowiedzi z reklamacji, a ryzykować większej straty nie mam zamiaru.
To nie pierwsza taka sytuacja i mam dość. Ewidentny brak szacunku dla klienta. Rezygnuję z konta forex, a także przenoszę moje środki do konkurencji - całe środki, nie tylko forex. Konto zamykam.
Jesteście partaczami i oszustami. Żegnam.
Mam dość Aliora, to jest padaka i oszustwo! Zawsze są niewinni, a ja muszę tracić pieniądze i to nie małe.
Zamknąłem ze stratą ponad 500 USD. Dziękuję ci Aliorze, że masz w dupie swoich klientów. Nie otrzymałem odpowiedzi z reklamacji, a ryzykować większej straty nie mam zamiaru.
To nie pierwsza taka sytuacja i mam dość. Ewidentny brak szacunku dla klienta. Rezygnuję z konta forex, a także przenoszę moje środki do konkurencji - całe środki, nie tylko forex. Konto zamykam.
lepiej powiedzcie kiedy wprowadzicie dostęp przez alternatywne bardziej niezawodne platformy?BM Alior Bank pisze:Uprzejmie informujemy, że obecnie trwają prace nad przywróceniem dostępu do aplikacji Alior Trader. W związku z zaistniałą sytuacją przypominamy, że dyspozycje zamknięcia otwartych pozycji można składać za pośrednictwem infolinii pod numerem 19 503. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
np. mforex działa pod mt4 i pod aplikacją webową, przez smartphona też działa bez zarzutów,
warunki macie lepsze, ale przy braku dostępności niewiele to znaczy
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
- BM Alior Bank
- Pasjonat
eddek prośba o informację na priv ze szczegółami reklamacji. Postaramy się ją rozpatrzyć najszybciej jak to możliwe.eddek pisze:2h i nadal brak odpowiedzi na reklamację. Moje straty rosną, a nie powinno ich być.
as28 dziękujemy za Twoją sugestię. Przeanalizujemy taką możliwość.as28 pisze:
lepiej powiedzcie kiedy wprowadzicie dostęp przez alternatywne bardziej niezawodne platformy?
np. mforex działa pod mt4 i pod aplikacją webową, przez smartphona też działa bez zarzutów,
warunki macie lepsze, ale przy braku dostępności niewiele to znaczy