AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

upfx
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: AliorTrader - ECN.

Nieprzeczytany post autor: upfx »

Dziala to u kogos moze?

KriSS74
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: KriSS74 »

Zdecydowanie nie działa.

eddek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eddek »

Zgodnie z tym co widzę, aż 6 różnych pozycji powinno mi zamknąć i otworzyć.
Będzie dużo reklamacji.

upfx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: upfx »

Udalo mi sie dodzwonic. Nie dziala, wciaz trwa restart/

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: BM Alior Bank »

Uprzejmie informujemy, że obecnie trwają prace nad przywróceniem dostępu do aplikacji Alior Trader. W związku z zaistniałą sytuacją przypominamy, że dyspozycje zamknięcia otwartych pozycji można składać za pośrednictwem infolinii pod numerem 19 503. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

-- czw 13-02-2014, 12:12 --

Problem z dostępem do platformy Alior Trader został rozwiązany. Wszystkie dyspozycje realizowane są prawidłowo. Przepraszamy za wcześniejsze utrudnienia.
Biuro Maklerskie Alior Banku
mail: kontakt.bm@alior.pl
tel: 19503

eddek
Gaduła
Gaduła

To teraz szybko odpowiedzcie na reklamację.

set
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: set »

ee tam nie macie za co przepraszać te awarię nadają dodatkowego smaczku, gdy nie wiemy czy zarabiamy czy tracimy :lol:

eddek
Gaduła
Gaduła

2h i nadal brak odpowiedzi na reklamację. Moje straty rosną, a nie powinno ich być.
Mam dość Aliora, to jest padaka i oszustwo! Zawsze są niewinni, a ja muszę tracić pieniądze i to nie małe.

-- czw 13-02-2014, 14:05 --

Zamknąłem ze stratą ponad 500 USD. Dziękuję ci Aliorze, że masz w dupie swoich klientów. Nie otrzymałem odpowiedzi z reklamacji, a ryzykować większej straty nie mam zamiaru.

To nie pierwsza taka sytuacja i mam dość. Ewidentny brak szacunku dla klienta. Rezygnuję z konta forex, a także przenoszę moje środki do konkurencji - całe środki, nie tylko forex. Konto zamykam.
Jesteście partaczami i oszustami. Żegnam.

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

BM Alior Bank pisze:Uprzejmie informujemy, że obecnie trwają prace nad przywróceniem dostępu do aplikacji Alior Trader. W związku z zaistniałą sytuacją przypominamy, że dyspozycje zamknięcia otwartych pozycji można składać za pośrednictwem infolinii pod numerem 19 503. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

-- czw 13-02-2014, 12:12 --

Problem z dostępem do platformy Alior Trader został rozwiązany. Wszystkie dyspozycje realizowane są prawidłowo. Przepraszamy za wcześniejsze utrudnienia.
lepiej powiedzcie kiedy wprowadzicie dostęp przez alternatywne bardziej niezawodne platformy?
np. mforex działa pod mt4 i pod aplikacją webową, przez smartphona też działa bez zarzutów,
warunki macie lepsze, ale przy braku dostępności niewiele to znaczy
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: BM Alior Bank »

eddek pisze:2h i nadal brak odpowiedzi na reklamację. Moje straty rosną, a nie powinno ich być.
Mam dość Aliora, to jest padaka i oszustwo! Zawsze są niewinni, a ja muszę tracić pieniądze i to nie małe.

-- czw 13-02-2014, 14:05 --

Zamknąłem ze stratą ponad 500 USD. Dziękuję ci Aliorze, że masz w dupie swoich klientów. Nie otrzymałem odpowiedzi z reklamacji, a ryzykować większej straty nie mam zamiaru.

To nie pierwsza taka sytuacja i mam dość. Ewidentny brak szacunku dla klienta. Rezygnuję z konta forex, a także przenoszę moje środki do konkurencji - całe środki, nie tylko forex. Konto zamykam.
Jesteście partaczami i oszustami. Żegnam.
eddek prośba o informację na priv ze szczegółami reklamacji. Postaramy się ją rozpatrzyć najszybciej jak to możliwe.
as28 pisze:
lepiej powiedzcie kiedy wprowadzicie dostęp przez alternatywne bardziej niezawodne platformy?
np. mforex działa pod mt4 i pod aplikacją webową, przez smartphona też działa bez zarzutów,
warunki macie lepsze, ale przy braku dostępności niewiele to znaczy
as28 dziękujemy za Twoją sugestię. Przeanalizujemy taką możliwość.
Biuro Maklerskie Alior Banku
mail: kontakt.bm@alior.pl
tel: 19503

ODPOWIEDZ