warunek - absolutnie nie możemy ustanowić nowego topu - ani o pipsCiapul pisze:gościa nerwowo chcesz wykończyćBemowo1 pisze:proszę dwie nadzieje
jak d1 zamknie sie w ok. 6635 to będzie możliwy pękny podwójny szczyt z zasiegiem < 1,600
ale to może potrwać...
https://www.tradingview.com/x/0dudIisN/
DayTrading: Czwartek 13.02.2014
Re: DayTrading: Czwartek 13.02.2014
- harymilloki
- Maniak 
Czyli Pan Panie BEMOWO obstawia raczej UP na EDKU?

"cierpliwość popłaca..." 
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum 
nie było zamknięcia korpusem świecy poniżejBudyn pisze:niemiaszek pisze:co do pewności 100% na fx to można sobie...highend pisze:co do rzeźnika to tego R1 (170.81) nie byłbym taki pewien.
raczej bym celował w okolice 168 i dopiero mocne UP.
napisałem to co widzę i jak po mojemu to wygląda na M5, ale czy tak będzie to gwarancji nikomu nie dawałem
szklanej kuli też nie posiadam...
jeżeli wrócą do pivota i potwierdzą zamknięciem świecy, wtedy należałoby obrać kierunek na S, narazie to poszły dane, ejek zleciał, kabel chwilowo ma dosyć wzrostów(choć bardzo chce dolecieć do R1), więc i na geja się przełożyło małe cofnięcie

dzień się jeszcze nie skończył, trzeba grać to co widać na ekg, reagować a nie czarować...
To przestawiamy na s?

korpus świecy wybijającej pivot zamknął się powyżej poziomu, pozostałe świece też...
jeszcze nie ma sygnału na S...

podobna sytuacja na ejku ale w drugą stronę(jeszcze nie ma sygnału na L)

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
o 14.30 wszystko bedzie jasne...Bemowo1 pisze:warunek - absolutnie nie możemy ustanowić nowego topu - ani o pips
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ja to kurna mam farta, zawsze, jak wchodze w skalpika, na m1 i robie strte te 5-6 pipek, to zaraz cena się odwraca

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
						Tak myślę!
Wczoraj obstawiałem mega spadki - technika za tym wskazywała - teraz wszystko się zmieniłoharymilloki pisze:Czyli Pan Panie BEMOWO obstawia raczej UP na EDKU?
-- Dodano: 13 lut 2014, 12:42 --
Boczek - nic się nie bój, bez stop losa i hej do przoduBOCZEK pisze:ja to kurna mam farta, zawsze, jak wchodze w skalpika, na m1 i robie strte te 5-6 pipek, to zaraz cena się odwraca

- 

YoungDentist
- Gaduła 
Korzysta ktoś z MBanku jak brokera ECN? Interesuje mnie opinia?

- harymilloki
- Maniak 
No to ja mam zupełnie inne zdanie... Moja technika wskazuje zupełnie co innego niż Pana widocznie... Zgadzam się z Panem Żabą.... Wczoraj pisał że brakuje nam jeszcze jednej fali UP i dobrze to przewidział... A dla mnie to jest właśnie dokończenie tej fali (5) na d1... Teraz już tylko ODCHŁAŃ, przynajmniej do poziomu o którym pisałem przez cały tydzień...Bemowo1 pisze:Wczoraj obstawiałem mega spadki - technika za tym wskazywała - teraz wszystko się zmieniłoharymilloki pisze:Czyli Pan Panie BEMOWO obstawia raczej UP na EDKU?
Pozdrawiam....
"cierpliwość popłaca..." 
Bemowo1 pisze:
Wczoraj obstawiałem mega spadki - technika za tym wskazywała - teraz wszystko się zmieniło
masz zadatki na dobrego trejdera
 ... podobno Ci najlepsi wiedzą kiedy zmienic zdanie
 ... podobno Ci najlepsi wiedzą kiedy zmienic zdanie   

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
						Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
ja zawsze gram bez SL, realizuje z reki... czy SL czy TP. obecnie bez pozycji.. ładna piramidka się dziś udała, zarówno na kablu i edku, choć, ta na edku mogłem ją lepiej zrealizować
major, jak sobie nie radzisz, załóż sobie notesik, i tam zapisuje plany na dzień jutrzejszy, zapisuj co zorbiłeś dobrze a co zrobiłeś źle, dużo to pomaga
-- Dodano: czw 13-02-2014, 12:46 --

trafne czytanie rzeczywistości

major, jak sobie nie radzisz, załóż sobie notesik, i tam zapisuje plany na dzień jutrzejszy, zapisuj co zorbiłeś dobrze a co zrobiłeś źle, dużo to pomaga
-- Dodano: czw 13-02-2014, 12:46 --
pedro pisze:masz zadatki na dobrego trejdera... podobno Ci najlepsi wiedzą kiedy zmienic zdanie

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
						Tak myślę!