Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
cinek2000
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: cinek2000 »

Kimkolwiek pisze:
cinek2000 pisze:
Kimkolwiek pisze:Ja jeszcze kilkanascie lat temu smigalem bisem 126. Na tyl naped mial. Zima to i na recznym sie jezdzilo. Silnik 0.6 l

I warto wbyło się przesiadać na Multiple???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
multipla ma zaglowki - jak ruszam na swiatlach to mi glowy nie urywa :D

Hehhehehe, dobre, ale powiem Ci że ta multipla to rodzyn jest, u mnie na prowincji można powiedzieć że szybciej Ferrari zobaczysz niż Multiple. :D :D
W przypadku powodzenia strategii czego Ci życzę oczywiście co zamierzasz kupić?

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Powitac fanów motoryzacji. Nawet nie wiedziałęm, że tylu nas tu jest. A ja dawno, dawno temu pojechałem do dawnej Jugosławiii czym????? Fiatem 126 p. Oczywiście to była tańsza wersja bo bez klimatyzacji, bez automatycznej skrzyni biegów. jednak niesamowicie wyprofilowane wnętrze, typowo sportowe. Upchane na miare bagaże doskonale nas dociskały do foteli, czyniąc je praktycznie kubełkowymi. Spalanie rewelacyjne jak na tamte czasy. Niestety zbyt mocny silnik powodował, że musieliśmy co 200 km sie zatrzymywać, by autko ochłonęło z wyścigowych emocji. Jakiez zdziwienie budziliśmy na granicach krajów ościennych. Teraz żałuję jednego. Miałem tam na miejscu okazję zamienić sie z jakims milicjantem na Yugo i tego nie zrobiłem. A byłaby gratka.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

jezeli strategia nie wypali to kupie cos do 25 tys zl mysle o passacie 4 motion.
A jak strategia wypali to C63 amg i pozamiatane
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Adrianoforex
Maniak
Maniak

S na kablu i jak dobrze pójdzie to poczekamy aż spadnie poniżej 1,6600. Potem się zobaczy.

Kimkolwiek nie rób moi tego ty tez mercedesa

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

cinek2000
Stały bywalec
Stały bywalec

Kimkolwiek pisze:jezeli strategia nie wypali to kupie cos do 25 tys zl mysle o passacie 4 motion.

No nareszcie ktoś z jajami. C63 AMG to hardcore w czystej postaci, kiedyś na zawodach kartingowych jednym ze sponsorów był Mercedes I miałem okazję się przejachać tą bestią. Ech ludziska to lepsze niż TP na forexie :D :D :D :D
Kimkolwiek graj I jak już kupisz to dawaj cyne się chętnie pościgam :D :D

cinek2000
Stały bywalec
Stały bywalec

Adrianoforex pisze:Powitac fanów motoryzacji. Nawet nie wiedziałęm, że tylu nas tu jest. A ja dawno, dawno temu pojechałem do dawnej Jugosławiii czym????? Fiatem 126 p. Oczywiście to była tańsza wersja bo bez klimatyzacji, bez automatycznej skrzyni biegów. jednak niesamowicie wyprofilowane wnętrze, typowo sportowe. Upchane na miare bagaże doskonale nas dociskały do foteli, czyniąc je praktycznie kubełkowymi. Spalanie rewelacyjne jak na tamte czasy. Niestety zbyt mocny silnik powodował, że musieliśmy co 200 km sie zatrzymywać, by autko ochłonęło z wyścigowych emocji. Jakiez zdziwienie budziliśmy na granicach krajów ościennych. Teraz żałuję jednego. Miałem tam na miejscu okazję zamienić sie z jakims milicjantem na Yugo i tego nie zrobiłem. A byłaby gratka.
Adriano a widziałeś jak 126p ciągnie przyczepę campingową?! :D :D
Za starej Polski pojechałem na wczasy pod namiot z rodzicami do Grecji, byliśmy kozaki bo jechaliśmy Fiatem 125p BIAŁA PERŁA I po drodze mijaliśmy karawany maluchów z przyczepami. W grecji to był szok bo się wszyscy zastanawiali kto kogo ciągnie, czy maluch camping czy odwrotnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Adrianoforex pisze:S na kablu i jak dobrze pójdzie to poczekamy aż spadnie poniżej 1,6600. Potem się zobaczy.

Ja poczekam tu ;)
Obrazek
хостинг картинок bmp

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

cinek2000 pisze:
Kimkolwiek pisze:jezeli strategia nie wypali to kupie cos do 25 tys zl mysle o passacie 4 motion.

No nareszcie ktoś z jajami. C63 AMG to hardcore w czystej postaci, kiedyś na zawodach kartingowych jednym ze sponsorów był Mercedes I miałem okazję się przejachać tą bestią. Ech ludziska to lepsze niż TP na forexie :D :D :D :D
Kimkolwiek graj I jak już kupisz to dawaj cyne się chętnie pościgam :D :D
myslisz ze twoj da rade? :)
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Adrianoforex
Maniak
Maniak

cinek2000 pisze:
Adrianoforex pisze:Powitac fanów motoryzacji. Nawet nie wiedziałęm, że tylu nas tu jest. A ja dawno, dawno temu pojechałem do dawnej Jugosławiii czym????? Fiatem 126 p. Oczywiście to była tańsza wersja bo bez klimatyzacji, bez automatycznej skrzyni biegów. jednak niesamowicie wyprofilowane wnętrze, typowo sportowe. Upchane na miare bagaże doskonale nas dociskały do foteli, czyniąc je praktycznie kubełkowymi. Spalanie rewelacyjne jak na tamte czasy. Niestety zbyt mocny silnik powodował, że musieliśmy co 200 km sie zatrzymywać, by autko ochłonęło z wyścigowych emocji. Jakiez zdziwienie budziliśmy na granicach krajów ościennych. Teraz żałuję jednego. Miałem tam na miejscu okazję zamienić sie z jakims milicjantem na Yugo i tego nie zrobiłem. A byłaby gratka.
Adriano a widziałeś jak 126p ciągnie przyczepę campingową?! :D :D
Za starej Polski pojechałem na wczasy pod namiot z rodzicami do Grecji, byliśmy kozaki bo jechaliśmy Fiatem 125p BIAŁA PERŁA I po drodze mijaliśmy karawany maluchów z przyczepami. W grecji to był szok bo się wszyscy zastanawiali kto kogo ciągnie, czy maluch camping czy odwrotnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:shock: :shock: :shock: :shock: Ładujesz mnie teraz???? :shock: :shock: :shock: :shock: Z górki to przyczepa pchała, ale co pod górkę?

Adrianoforex
Maniak
Maniak

JAREK67 pisze:
Adrianoforex pisze:S na kablu i jak dobrze pójdzie to poczekamy aż spadnie poniżej 1,6600. Potem się zobaczy.

Ja poczekam tu ;)
Obrazek
хостинг картинок bmp

Jarek tam też ustawiłem zlecenie z ciut większym lotem (mimowolny grid). Ale jak przebije ten poziom do góry to mamy kosmos. :D Na razie niech na chwilę wróci w okolice 1,6580. Byłbym bardzo happy. Tylko niech teraz nie zatrzyma sie na 1,6615 i nie daj Boże w górę.

Zablokowany