Wuza Day trading vol.2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
tyler_durden
Gaduła
Gaduła

Re: Wuza Day trading vol.2

Nieprzeczytany post autor: tyler_durden »

Wuza pisze:
Kimkolwiek pisze:wuza mam nadzieje ze jeszcze ponowiles S na edku na wyzszym poziomie. Ja licze na to ze bedzie TP przed przemowieniem
Nie, nadal trzymam tylko jedno wejście na 1,3646 ~ Może w okolicy 1,37 coś dołożę ale aktualny poziom nie jest interesujący z tego względu.
Wygląda to ciekawie,

Obrazek

Obrazek

W długą dobrze by było zagrać koło 1,364 i dołożyć po 1,368. Choć jest duże prawdopodobieństwo, ze cena w ogóle tam nie powróci :)
ciągle głupi ...

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

przemowienie raczej jastrzebie na szybko z tekstu przy piwku ;) o 16 Zaneta je odczyta i najwazniejszy event czyli pytania kongresmenow

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Krótka na EUR/USD zamknięta, dołożyłem też conieco przed 1,37 więc ogólny rezultat bardzo miły
+52 i +98 pips.
blog22.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

forexkiller
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forexkiller »

Ładnie Ci to wyszło Wuza, gratki. Ja obecnie siedzę w Longu na Edku na koncie testowym.

Jest tam jeszcze Weekly i Monthly pivot+ fibo 61.8 ostatnich wzrostów. Na screenie tego nie ma bo mam to na osobnej platformie.

Jak widzę SS które wrzucasz z MT4 z tym cudownym wskaźnikiem to momentalnie mi humor poprawiasz haha. Proszę o więcej takich SS z MT4 :D :D

Mam do Ciebie pytanie, czy używasz wskaźników z pivotami na MT4? Ponieważ chcę dodać Tygodniowe i Miesięczne do swojego tradingu, ażeby nie robić bałaganu na wykresie chciałbym je poprostu na kratce zapisywać. I tutaj moje pytanie, czy tygodniowe dopiero aktualizują się po starcie platformy w nocy w niedziele czy już np. w sobotę są dostępne poziomy na przyszły tydzień? Orientujesz się może? Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie ma "Nie mogę", jest tylko "Nie chcę".

Awatar użytkownika
trust512
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: trust512 »

Ktoś szykuje się do sprzedaży na GBP/USD?
https://www.tradingview.com/x/canI8wgF/
Wygląda bardzo interesująco, nie wiem tylko za bardzo jak wyglądają fundamenty w tej kwestii. Wypowiedź Carneya ładnie pozamiatała wszystkie opory.
"I am thankful to all those who said no. Because of them, I did it myself"

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

trust512 pisze:Ktoś szykuje się do sprzedaży na GBP/USD?
https://www.tradingview.com/x/canI8wgF/
Wygląda bardzo interesująco, nie wiem tylko za bardzo jak wyglądają fundamenty w tej kwestii. Wypowiedź Carneya ładnie pozamiatała wszystkie opory.
Pozamiatała bo Wielka Brytania jako jedyne państwo z G8 dosyć odważnie przebąknęła o rychłej podwyżce stóp :)

Małe S z 1,66 odpalone ale nie zdziwi mnie jeśli zobaczymy jeszcze nowe high, korekta jak najbardziej możliwa aktualnie.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

GBP/USD

https://www.tradingview.com/x/B44xJPSD/

2 Wejścia w S, 1,66 oraz 1,665. Twardy SL 1,675, TP Open i bez kolejnych limitów powyżej w tej chwili.
Zależnie od reakcji ceny na ostatni szczyt i R2 możliwe zamknięcie z ręki przed SL.

EUR/USD małe S z 1,3676.. Sprawdźmy czy to czyszczenie stopów czy rzeczywiste wybicie w górę :)

tomek192180
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tomek192180 »

Na to wygląda ze poziom który wskazałem na USDPLN 3,03 nie jest tak odległy:) wg mnie teraz jest poziom godny rozważenia na Longi ale tak docelowy to 3,0340,pozdrawiam

tomek192180
Stały bywalec
Stały bywalec

teraz jest czas na longi na eurpln,koniec spadków wg mnie ale szału nie bedzie, 3 zeta jest dostepne za nie długi czas tak wynika z wykresu

tomek192180
Stały bywalec
Stały bywalec

Panowie ładować zlecenia na usdpln bedzie odkretka teraz ,u mnie po 3,0417 poszło 70% longów,dla wytrwałych i cierpliwych to poczekac na poziom 3,0360 i tam dołożę kolejne longi jesli dobije, zaznaczam że to moje zdanie

ODPOWIEDZ