A więc tak :jestem i handluje dalej. W czasie gdy byłem nieobecny w tym dzienniku działo się wiele:-D były wzloty(?) i upadki, chwilami było ciężko. Jeśli ktoś mnie śledzi wie pewnie ze interesowałem się piramidowaniem i wszystko fajnie pięknie ale do czasu gdy na danych cena zebrała moje oczekujące tylko po to aby pójść w stronę strat:-D jestem trosze zniesmaczony tym faktem i odpuszczam chwilowo piramidowanie. Zdarzyło mi się tez czasem dokładać do strat ale z umiarem i również mi to nie wyszlo na dobre. Mam nadzieje ze nie przyjdzie mi to więcej do głowy a nawet jeśli to nie tak duża pozycja;-) na początek wstawię swój wykres trade'ow żeby wszyscy wiedzieli co się działo w danym czasie

Myślę że ten obrazek mówi więcej niż tysiąc słów. Ten dziennik był założonych celu znalezienia jakiejś fajnej strategii nie wiem po co ale chyba po to aby sobie komplikować życie. Jak widać po załączonym wykresie poworcilem do początku i po prostu będę sobie pykal z trendem bo to wychodzi mi najlepiej. A oto staty konta

Jak widać ostatni tydzień był jak dla mnie rewelacyjny. I właśnie jest to efekt powrotu do starej strategii podczepiania się pod aktualny trend. Zazwyczaj gram na wybicie z "konsolidacji" ;-) pewnie ktoś się będzie dziwił ze w aktualnie zajętych pozycjach nie ma SL. Otóż przy silnym ruchu zdarzają się częste cofki w celu przetestowania danego poziomu i często mnie wtedy wywala. To jest takie zabezpieczenie ale gdy h4 zamknie się poniżej danego poziomu bezwzględnie zamykam z palca. To tyle na dziś.
Pozdrawiam
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka