dzięki, to zasługa modelowania wolumenuTsunamiPL pisze:Panowie gratulacje za trafne prognozy edka. Szczerze mówiąc myślałem, że 1,37 będzie pewne.
DayTrading: Wtorek 11.02.2014
Re: DayTrading: Wtorek 11.02.2014
zeuss pisze:dzięki, to zasługa modelowania wolumenuTsunamiPL pisze:Panowie gratulacje za trafne prognozy edka. Szczerze mówiąc myślałem, że 1,37 będzie pewne.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
piłka jeszcze w grze, no chyba że ktoś zrealizował zyski
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
- Tommy_Boss
- Pasjonat

TVN 24 biznes eeeeeeeeeee tylko wzmianka sooooorki !!!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
taki fajny kanał był, i tak się spierrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdzielili... ... sysko już zostało powiedziane wg mnie : )Tommy_Boss pisze:TVN 24 biznes eeeeeeeeeee tylko wzmianka sooooorki !!!
nic nowego raczej sie nie wydarzy ... zobaczymy z reszta
Jutro też jest dzień.
złoto w góre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.zerohedge.com/news/2014-02-1 ... -live-feed
-- Dodano: wt 11-02-2014, 17:14 --
juz kreca banksterzy pod BABACIE
-- Dodano: wt 11-02-2014, 17:14 --
juz kreca banksterzy pod BABACIE
ten z tym zlotem wyskoczyl na 123 a tu juz powyzej 128 masakra jak sie kolega kompletnie niezna to niech wypije se ta flaszke i polozy sie spac a na zajutrz wstanie i na pole bronowac wiosna idzie
i w ramach czyszczenia SL pomacamy 1,37 by potem pojechać w strone 1,35Nowy123 pisze:juz kreca banksterzy pod BABACIE
-- Dodano: wt 11-02-2014, 16:20 --
L pootwierane, zabezpieczone na zysk,
niech sie dzieje wola nieba, z nia sie zawsze zgadzac trzeba
a jak sie nie zgadzasz to i tak zawsze znajdzie sie jakis punkt w regulaminie....
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Nie wierze, dolar po spadkach znowu sie podniosl prawie calkowicie
Zaczynam tracic wiare w siebie, dzis jestem na minusie
oj jak boli
chetnie bym poszedl do jakiejs szkoly forex albo na jakis kurs zeby sie odkuc.
No coz, mam nadzieje, ze komus sie udalo oprocz tych ktorzy steruja ta machineria.
Ciapul - moze ja tez sie tak ustawie. EURO ma sile, kusza tu jakims Longiem, aczkolwiek ostatnio kusili Shortem.
Zaczynam tracic wiare w siebie, dzis jestem na minusie
chetnie bym poszedl do jakiejs szkoly forex albo na jakis kurs zeby sie odkuc.
No coz, mam nadzieje, ze komus sie udalo oprocz tych ktorzy steruja ta machineria.
Ciapul - moze ja tez sie tak ustawie. EURO ma sile, kusza tu jakims Longiem, aczkolwiek ostatnio kusili Shortem.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2014, 16:24 przez MGrzech, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest