DayTrading: Wtorek 11.02.2014
Re: DayTrading: Wtorek 11.02.2014
E JKU chyba wyzbierali tych co czekali na BUY STOP pod przebicie LT czy mi sie zdaje ??
dzięki za wyjaśnienieBemowo1 pisze:Nie.pedro pisze: ale ostatnio ponad 70% oandian było S na kablu, i kabel zjechał wtedy o dużo (23-24 stycznia) ... z tego co rozumiem, wskaźnik oandianski pokazuje negatywne dywergencje... oandianie S, cena Lprawda ?????
Dywergencja działa dokładnie tak samo jak na wskaźnikach MACD -
testowałem kiedyś EA na int D - bazujące właśnie na dywergencji MACD - dopiero 3-4 sygnał był poprawny (automat oscylował w okolicach zera)
Zwróć uwagę, że schemat o którym wspominasz, czyli oandianie S - to ładuj w L działał przez bardzo długi czas - na kablu to okres okło 5-6 miesięcy. Przychodzi czas, kiedy oandianie też zarobią i to właśnie ten moment (dla tych, którzy przetrwali - niedobitki)
Tylko, że na edku 150-250 pips w dół oandoanie wysiądą z pociągu i rozpoczną próby jazdy w drugą stronę i wtedy schemat oandiański ponownie zacznie działać poprawnie - czyli oandianie w L - ładuj S

... nie korzystam z oandianskiego wskaźnika... za to MACD na 13, 34 jest pomocny, : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
narazie podchodzi wedlug mnie i nie widac by chcialo spadac 

Panowie warto jeszcze wchodzic w eski dzisiaj na EurUsd ?
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
rakietą
spoko patrz na wykres i obserwuj jak złotko tanieje czyszcząc sl gającym na wzrosty
[/quote]
zatem grzej rakietę

zatem grzej rakietę
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
szmaty, pejsate hamburgerskie ścierwa znowu kręcą sp... szlag by ich, ... jeny psują,
Jutro też jest dzień.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
pedro pisze:szmaty, pejsate hamburgerskie ścierwa znowu kręcą sp... szlag by ich, ... jeny psują,

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
lepiej poczekać na 16.00Panowie warto jeszcze wchodzic w eski dzisiaj na EurUsd ?
zatem grzej rakietę[/quote]as28 pisze:rakietą![]()
spoko patrz na wykres i obserwuj jak złotko tanieje czyszcząc sl gającym na wzrosty
lepiej ty wymyśl sposób na przysłanie mi tej flaszki

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

jeszcze 19 minut i nieco wyklaruje sie kierunekpedro pisze:szmaty, pejsate hamburgerskie ścierwa znowu kręcą sp... szlag by ich, ... jeny psują,