do 16 tej zostaną zgliszcza po SLpedro pisze:nic nowego nie powie... : ) ... wszystko zostało powiedziane . . .jacek3636 pisze:zobaczymy co bedzie z odp na pytania tam tez powinno fruwac to o 16 ?
-- Dodano: 11 lut 2014, 16:08 --
jak sp500 w dół, to złoto w góre. . . hmmm według mnie, to ostatnia promocja wlasnie na zlocie byla....lukpiasek pisze:aha na złotku szczyt chyba mamy już za sobą prawdopodobnie kierunek 1230
DayTrading: Wtorek 11.02.2014
Re: DayTrading: Wtorek 11.02.2014
ale ostatnio ponad 70% oandian było S na kablu, i kabel zjechał wtedy o dużo (23-24 stycznia) ... z tego co rozumiem, wskaźnik oandianski pokazuje negatywne dywergencje... oandianie S, cena LBemowo1 pisze:wskaźnik oandiański pracuje idealnie - od kilkunastu miesięcy mieliśmy na tym wskaźniku ciąg dywergencji - po 5-6 dywergencje zaczyna działać, podobnie jak na macd i stochpedro pisze:
poza tym, wskaźnik oandianski od jakiegos czasu nie chodzi ....

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
to jak mi dostarczysz tą flaszkę?
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
13600 smialo na edku
eur/usd 1.3633 to juz ponizej 1.365 mysle ze powinno dotrzec na 1,357
ja jeszcze sie tylko upewnię że to nie jest retest i obieram kierunek S
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Nie.pedro pisze: ale ostatnio ponad 70% oandian było S na kablu, i kabel zjechał wtedy o dużo (23-24 stycznia) ... z tego co rozumiem, wskaźnik oandianski pokazuje negatywne dywergencje... oandianie S, cena Lprawda ?????
Dywergencja działa dokładnie tak samo jak na wskaźnikach MACD -
testowałem kiedyś EA na int D - bazujące właśnie na dywergencji MACD - dopiero 3-4 sygnał był poprawny (automat oscylował w okolicach zera)
Zwróć uwagę, że schemat o którym wspominasz, czyli oandianie S - to ładuj w L działał przez bardzo długi czas - na kablu to okres okło 5-6 miesięcy. Przychodzi czas, kiedy oandianie też zarobią i to właśnie ten moment (dla tych, którzy przetrwali - niedobitki)
Tylko, że na edku 150-250 pips w dół oandoanie wysiądą z pociągu i rozpoczną próby jazdy w drugą stronę i wtedy schemat oandiański ponownie zacznie działać poprawnie - czyli oandianie w L - ładuj S
daj znac jak obierzesz w sumie to ja juz sie przed starucha ustawilem ale moze sobie cos jeszcze lupne
rakietąas28 pisze:to jak mi dostarczysz tą flaszkę?

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

na marginesie eur/gbp powinno byc niezłe pod L