A czy dobrze oddzieliłeś ziarno od plewpedro pisze:
a ja zapakowany na nim jak rolnik po dobrych żniwach w wysokiej jakości zborze ; )
DayTrading: Wtorek 11.02.2014
Re: DayTrading: Wtorek 11.02.2014
e tam, 1361 dalej w mocylukpiasek pisze:aha na złotku szczyt chyba mamy już za sobą prawdopodobnie kierunek 1230
chwilowe ugięcie bo edek troszkę stracił na sile, ale nabiera kierunku i w dłuższej perspektywie up
Ostatnio zmieniony 11 lut 2014, 15:12 przez as28, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Bemowo1 pisze:A czy dobrze oddzieliłeś ziarno od plewpedro pisze:
a ja zapakowany na nim jak rolnik po dobrych żniwach w wysokiej jakości zborze ; )
nie wiem... SL ustawione, częśc z większych pozycji zamknięta... kontroluje... ale dziękuję za troskę... naprawde i szczerze....
poza tym, wskaźnik oandianski od jakiegos czasu nie chodzi ....
Ostatnio zmieniony 11 lut 2014, 15:13 przez pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Mocy to nabierają moje S !!!!! 
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
tez uwazasz ze powali sie ? no zreszta skoro usd w gore , to raczej
no przed 16 takie spadki na edku hohoho banksterka banksterka szklaną kule ma 
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
waluty krajów wschodzących zareagowały czyli strach przed cięciem dodruku wraca do gry, zobaczymy na jak długo?
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
wskaźnik oandiański pracuje idealnie - od kilkunastu miesięcy mieliśmy na tym wskaźniku ciąg dywergencji - po 5-6 dywergencje zaczyna działać, podobnie jak na macd i stochpedro pisze:
poza tym, wskaźnik oandianski od jakiegos czasu nie chodzi ....
nadal jestem po stronie S wszystkie Lki już zamknięte i stawiam flaszkę że dziś złoto zobaczymy choćby przez chwilę po 1230as28 pisze:e tam, 1361 dalej w mocylukpiasek pisze:aha na złotku szczyt chyba mamy już za sobą prawdopodobnie kierunek 1230
chwilowe ugięcie bo edek troszkę stracił na sile, ale nabiera kierunku i w dłuższej perspektywie up
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
a kabelek coś sie popsuł. śpi