Pozwolę sobie wrzucić kilka cytatów z dziennika Adrianforex do mojego bo nie chciałbym, żeby coś co jest dla mnie ważne zniknęło wśród zdjęć aut i panów w kąpielówkach..
Tym samym chciałbym zakończyć tą nieprzyjemną dla mnie sprawę oszczerstw Adriana..
Wuza pisze:Miałem już się nie odzywać w tym wątku, może to jedyne rozsądne wyjście z tej sytuacji ale nie lubię zostawiać spraw w taki sposób..
Adrian, jeżeli posiadasz jakiekolwiek dowody poświadczające Twoje słowa o tym, że jestem lub byłem pracownikiem jakiegokolwiek brokera rynku forex lub firmy zależnej takiego brokera to nadal czekam na ich pokazanie. To samo dotyczy faktu bycia IB lub też mojego rzekomego reklamowania usług jakiejkolwiek firmy świadczącej usługi w tym zakresie na forum Navigatora. Jeżeli takich dowodów nie przedstawisz to oczekuję od Ciebie przeprosin za pomówienie i rozpowszechnianie nieprawdziwych oskarżeń tutaj na forum. Jeżeli udokumentujesz stawiane przez siebie zarzuty to w tym miejscu zobowiązuje się do przeprosin wszystkich członków forum oraz przekazania 1000 zł na wybraną przez Ciebie organizację pożytku publicznego. Nie interesują mnie Twoje wyniki, historie i osiągnięcia i nie mam zamiaru ich podważać ani oczekiwać dowodów Twoich wyników, sam niejednokrotnie zarzekałeś się, że je opublikujesz, jeżeli nie chcesz tego zrobić to rozumiem taką sytuację. Nie mogę jednak pozwolić abyś oczerniał mnie i rozpowszechniał nieprawdziwe informacje o mojej osobie.
Pozdrawiam,
Tomasz Goljan "Wuza"
Adrianoforex pisze:Wuza pisze:Adrianoforex pisze:Na razie nie udało mi się więc przepraszam. Jesli cos sie pojawi to najpierw prozomawiam z toba na PW.
Potrafisz w takim razie podać jakikolwiek konkretny argument skąd te oskarżenia ? Oboje wiemy, że mogę zacytować posty w których mówisz że dowody masz i wszyscy ujrzymy je za parę dni. Blefowanie jest ok jeżeli grasz w pokera, ale w takim przypadku ?
Jedno z twoich dwóch PW bardzo skłoniło mnie w tym kierunku. Jeszcze nie widziałem nikogo, gracza indywidualnego który by bez konsultacji z brokerem oferował w jego imieniu patronat. Jak sam mi napisałeś dopiero do niego miałeś jechać. Nie sądzisz, że to mogło wzbudzić przynajmniej wątpliwości? Wielu użytkowników miało podobne wątpliwości. Ale nic nowego sie nie pojawiło stąd moje przeprosiny. I tak miałem je zrobić, ale po wyjściu ze szpitala. Są wcześniej. Jeśli będę miał jakieś wątpliwości to najpierw spytam na PW. Skoro publicznie zapewniłeś, że nie jesteś w żaden sposób powiązany z brokerem to ci wierze.
20 stron obrzucania błotem i nagle mimo zapewnień w temacie oraz zapewnień udzielonych przez Adriana administracji forum o tym, że oskarżenia te poparte są solidnymi dowodami okazuje się, że to totalne kłamstwa bez żadnych podstaw..
Na tym chciałbym zakończyć tą dziwną dla mnie sytuację.