Dorwałam sie w koncu do klawiatruy, edek nie zawiódł, przebił się. Ja akurat obecnie bez żadnej pozycji. Zaraz robie przegląd gdzie tu i kiedy mozna się załadować

Celujesz na grudniowe szczyty ?kk.dreamer pisze:Hej trejdery.![]()
Dorwałam sie w koncu do klawiatruy, edek nie zawiódł, przebił się. Ja akurat obecnie bez żadnej pozycji. Zaraz robie przegląd gdzie tu i kiedy mozna się załadować
U mnie wzrostowy scenarisuz konczy sie na 1,3960 ale przed godina 16 to chyba nie ma sensu nic powazniejszego otwierac chyab ze jakis skalp z maly SL. No i jutro jeszcze EBC - przez te konferencje strach cos klikackk.dreamer pisze:z edkiem to mam w tej chwili dylemat. rozgladam sie narazie po inncyh parach. A na edku narazie mozliwy cel jak dla mnie 1.3845
a masz jakieś plany na innych parach?yeahman pisze:U mnie wzrostowy scenarisuz konczy sie na 1,3960 ale przed godina 16 to chyba nie ma sensu nic powazniejszego otwierac chyab ze jakis skalp z maly SL. No i jutro jeszcze EBC - przez te konferencje strach cos klikackk.dreamer pisze:z edkiem to mam w tej chwili dylemat. rozgladam sie narazie po inncyh parach. A na edku narazie mozliwy cel jak dla mnie 1.3845
Jutro dane z wysp o inflacji, obawiam się, że osłabią funta...yeahman pisze:GBP/JPY 169,20 a poza tym to w sumie wszędzie zagadka.