Dorwałam sie w koncu do klawiatruy, edek nie zawiódł, przebił się. Ja akurat obecnie bez żadnej pozycji. Zaraz robie przegląd gdzie tu i kiedy mozna się załadować
DayTrading: Wtorek 11.02.2014
- kk.dreamer
- Pasjonat

Re: DayTrading: Wtorek 11.02.2014
Hej trejdery.
Dorwałam sie w koncu do klawiatruy, edek nie zawiódł, przebił się. Ja akurat obecnie bez żadnej pozycji. Zaraz robie przegląd gdzie tu i kiedy mozna się załadować
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Dzięki za odp. Pytam, bo dużo czytam różnego rodzaju analiz (niestety wykresów jeszcze takich ładnych rysować nie umiem jak większość z Was, ale coś tam już z nich czytam) i wszędzie piszą, że ma to być rok dolara, dlatego po cichu liczę na odbicie tak jak było do poziomu 3,15 nawet tylko nie wiem kiedy zagrać. bo póki co ładuje w dno i żałuje, że przy 3,15 nie zagrałem S...
Celujesz na grudniowe szczyty ?kk.dreamer pisze:Hej trejdery.![]()
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
no to na dzisiejszy poranek zapraszam na świetne śniadanko na jajeczniczke ze pstrusich jaj
http://www.przyslijprzepis.pl/przepis/j ... ego-jaja-2
http://www.przyslijprzepis.pl/przepis/j ... ego-jaja-2
- kk.dreamer
- Pasjonat

z edkiem to mam w tej chwili dylemat. rozgladam sie narazie po inncyh parach. A na edku narazie mozliwy cel jak dla mnie 1.3845
U mnie wzrostowy scenarisuz konczy sie na 1,3960 ale przed godina 16 to chyba nie ma sensu nic powazniejszego otwierac chyab ze jakis skalp z maly SL. No i jutro jeszcze EBC - przez te konferencje strach cos klikackk.dreamer pisze:z edkiem to mam w tej chwili dylemat. rozgladam sie narazie po inncyh parach. A na edku narazie mozliwy cel jak dla mnie 1.3845
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- kk.dreamer
- Pasjonat

a masz jakieś plany na innych parach?yeahman pisze:U mnie wzrostowy scenarisuz konczy sie na 1,3960 ale przed godina 16 to chyba nie ma sensu nic powazniejszego otwierac chyab ze jakis skalp z maly SL. No i jutro jeszcze EBC - przez te konferencje strach cos klikackk.dreamer pisze:z edkiem to mam w tej chwili dylemat. rozgladam sie narazie po inncyh parach. A na edku narazie mozliwy cel jak dla mnie 1.3845
Tyle wygrać, wyszedłem z shorta na ujku, z jakimiś groszami, zaraz przed ruchem w dół, a byłoby ponad euro zarobku D:
GBP/JPY 169,20 a poza tym to w sumie wszędzie zagadka.
Jutro dane z wysp o inflacji, obawiam się, że osłabią funta...yeahman pisze:GBP/JPY 169,20 a poza tym to w sumie wszędzie zagadka.