Nie wiem na czym dokładnie polega to EA,ale mam ten sam problem.Jak są duże ruchy na rynku to też z moim sposobem handlu można wyciągnąć spory procent z małym ryzykiem,tylko że jeszcze nie wiem jak dobrze szukać tych ruchówfreakout pisze:nie sądziłem że kiedykolwiek to napiszę ale pierwszy raz muszę się z Tobą zgodzićzrobienie miliona z tysiąca złotych w ciągu miesiąca jest jak najbardziej realne i wcale nie trzeba grać całym depo żeby osiągnąć taki rezultat
wystarczą 100-pipsowe ruchy w ciągu dnia i odpowiednie narzędzie do zarządzania pozycją
w ubiegłym roku nabyłem takie cudo - EA które przy maksymalnym ryzyku 5% konta na transakcję, SL rzędu 15 pipsów i TP w granicach 100 pipsów pozwala na zrobienie 100% konta w 1 dzień
jedyne co w tym wypadku jest potrzebne to gwałtowny ruch ceny w określonym kierunku (np. podczas danych) bez żadnych nawrotek bo EA zabezpiecza pozycję co ileś tam pipsów i można zostać wyciętym na BE
oczywiście nie jest to robot który gra za nas - on tylko zarządza wielkością lota, itp., a o momencie otwarcia pozycji decydujemy my sami
5 dni temu autor tego cuda zawierając zaledwie 16 transakcji zrobił 940% konta w ciągu zaledwie 1 dnia
można? można! muszą tylko zaistnieć odpowiednie warunki na rynku i wszystko jest do zrobienia
Widzę, że lobby marzycielskie trzyma się mocno. W takim razie podpowiem, że w "totka" też można zrobić miliony z kilku złotych w jeden dzień. Tylko "muszą tylko zaistnieć odpowiednie warunki na rynku i wszystko jest do zrobienia"Nemojimmy pisze:Nie wiem na czym dokładnie polega to EA,ale mam ten sam problem.Jak są duże ruchy na rynku to też z moim sposobem handlu można wyciągnąć spory procent z małym ryzykiem,tylko że jeszcze nie wiem jak dobrze szukać tych ruchówfreakout pisze:nie sądziłem że kiedykolwiek to napiszę ale pierwszy raz muszę się z Tobą zgodzićzrobienie miliona z tysiąca złotych w ciągu miesiąca jest jak najbardziej realne i wcale nie trzeba grać całym depo żeby osiągnąć taki rezultat
wystarczą 100-pipsowe ruchy w ciągu dnia i odpowiednie narzędzie do zarządzania pozycją
w ubiegłym roku nabyłem takie cudo - EA które przy maksymalnym ryzyku 5% konta na transakcję, SL rzędu 15 pipsów i TP w granicach 100 pipsów pozwala na zrobienie 100% konta w 1 dzień
jedyne co w tym wypadku jest potrzebne to gwałtowny ruch ceny w określonym kierunku (np. podczas danych) bez żadnych nawrotek bo EA zabezpiecza pozycję co ileś tam pipsów i można zostać wyciętym na BE
oczywiście nie jest to robot który gra za nas - on tylko zarządza wielkością lota, itp., a o momencie otwarcia pozycji decydujemy my sami
5 dni temu autor tego cuda zawierając zaledwie 16 transakcji zrobił 940% konta w ciągu zaledwie 1 dnia
można? można! muszą tylko zaistnieć odpowiednie warunki na rynku i wszystko jest do zrobienia
Bez tych ruchów też się daję radę ale nie jest to to samo.
Najlepiej chyba zapytać w :DonForex:-) pisze:Skoro poruszony został temat prawa i podatków to pozwolę sobie zapytać czy ktoś wie czy jeżeli ktoś rok temu nie rozliczył się z podatku forex za 2012r. to czy w tym roku może to zrobić? Różne wersje już słyszałem...
A na marginesie to jest chore 19%...