Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
prawnik
Gaduła
Gaduła

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: prawnik »

lolek pisze:Mam nadzieje że kolega prawnik przemyśli ten zryty tekst i uwierzy trochę w szczerość intencji użytkowników forum.

Nie przypominam sobie abyśmy było kolegami. Doskonale jednak pamiętam ze dawny guru z tego forum wylądował z zarzutami za prowadzenie działalności brokerskiej i łącznikowej bez wymaganego zezwolenia. Dlatego teraz też z ciekawością przyglądam się temu co się tutaj . Dla wielu może być to szokiem ale kryptoreklama jest przestępstwem na terenie całej UE

prawnik
Gaduła
Gaduła

Oczywiście brokerskiej i parabankowej

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Jako prokurator zajmujesz się takimi sprawami, no wiesz forex, giełda. :?:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

A czemu dałeś się zbanować? Taka wiedza prawnicza. Tak z ciekawości. Za moich czasów prokuratorzy to był postrach. Teraz to juz tak różnie. Hi hi hi.

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

prawnik pisze:Oczywiście brokerskiej i parabankowej

Śpisz? ja kurcze przez ta artroskopię to dłużej będę kwitł w łóżku szpitlnym. Okazało się, że prócz wiązadeł miałem jakieś chrząstki poobrywane, stare slady po stanach zapalnych. Chyba poprosze o zastrzyk bo boli. :mrgreen:

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

Ja nie śpię.
Masz tam jakieś fajne pielęgniarki ? :d

Adrianoforex
Maniak
Maniak

lolek pisze:Ja nie śpię.
Masz tam jakieś fajne pielęgniarki ? :d
Jest fajna taka Marta. Ale maszyna z 180 cm wzrostu, brunetka i nic nie ma na palcu. Ale jak cie co raz bardziej boli jakaś część ciała to już wszystkiego ci sie odechciewa. Ale ona jest fajna. Tylko ma zmiany od rana. W weekendy to chyba gdzieś studiuje.

prawnik
Gaduła
Gaduła

O ile nie będzie to dział porad prawnych to nie ms problemu.

PAMM jeśli nie masz stosownych papierów DI jest przestępstwem. Social Trading to jest numer. Jak już się ktoś za to weźmie to będzie płacz. Ty jako dostawca sygnału masz świadomość ze za każdego podłączonego klienta robiącego określony obrót otrzymasz wynagrodzenie. Dlaczego zostałeś wybrany? Bo klient liczy ze dasz mu zarobić, będąc jego dostawca. Każda jego decyzja będzie oparta na twojej. Założę się ze spółka oferująca takie usługi będzie zarejestrowana na Cyprze i uzyskasz wiadomość ze oni twojego US nie poinformują. I tu pojawi się kolejny problem zapłacić podatek czy nie.

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

nie bardzo rozumiem dlaczego ktos ma nie zaplacic podatku skoro zarobil....
przeciez to tylko 19%
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Adrianoforex
Maniak
Maniak

prawnik pisze:O ile nie będzie to dział porad prawnych to nie ms problemu.

PAMM jeśli nie masz stosownych papierów DI jest przestępstwem. Social Trading to jest numer. Jak już się ktoś za to weźmie to będzie płacz. Ty jako dostawca sygnału masz świadomość ze za każdego podłączonego klienta robiącego określony obrót otrzymasz wynagrodzenie. Dlaczego zostałeś wybrany? Bo klient liczy ze dasz mu zarobić, będąc jego dostawca. Każda jego decyzja będzie oparta na twojej. Założę się ze spółka oferująca takie usługi będzie zarejestrowana na Cyprze i uzyskasz wiadomość ze oni twojego US nie poinformują. I tu pojawi się kolejny problem zapłacić podatek czy nie.

Właśnie taką propozycje otrzymałem. Spytałem ich co z podatkiem ale odpowiedzi nie wkleję na forum, aby nie robic sobie kłopotów. Znajomy z US krótko mi powiedział. jesli wyjawiłbym taki dochód, zysk w pit a nie miałbym kwitów to od razyu mam jakies postępowanie wyjasniające. potem poprosiliby mnie o kopie przelewów i kolejna kicha bo pytaliby za co te pieniądze a oawie ze to pranie brudnych pieniędzy. Więcej z tego kłopotów niz zysków. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zablokowany