Ten temat przypomina czata erotycznego gdzie laska na kamerce wystawia dekolt a wszyscy faceci ją namawiają żeby pokazała cycki

Dlatego wszystko powinno być otawrte. Do tego namawiałem Wuzę bo wiedziałem co on robi. Plan spalił na panefce. Zero ukrytych intencji i działań. A tak potem okazuje się, że pan x wygrał konkurs y a to potem broker taki i taki, sponsoring, nagrody oferowane przez gracza w imieniu brokera. Ściema, ściema, ściema.Marek12578 pisze:Czytajac ten dziennik i inne w ktorych udzielal sie Adriano, przestalo mnie dziwic dlaczego sie porobily male grupki ludzi ktorzy tylko sobie pomagaja. Teraz rozumiem dlaczego te grupki sie tworza na zamknietych subforach i robia to w ciszy, a inni przestaja sie calkiem udzielac.
Kilka osob tu zarzuca innym rozne rzeczy - a gdzie dowody ze szczegolami?
zaccny pisze:Popieram ink jak patrze na to co tu się dzieje odnoszę wrażenie ze Adriano to zupełnie inna osoba.... Szkoda
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
zaccny pisze:Nie wiem czemu tak się przyczepiliscie do Szwajcara. Wuze jeszcze jakoś mogę zrozumieć ale nie znów na taką skalę. Szwajcar jako jedyny z was dal realny podgląd do swojego konta i można sobie wszystko podglądać jak gra. Poza tym myślę że dla wielu a nawet śmiem powiedzieć ze dla większości jest niekwestionowanym autorytetem w dziedzinie spekulacji. A co do wuzy to szczerze mówiąc powiewa mi to jeśli nawet dla kogoś pracuje. Jeśli to ze ktoś dla kogoś pracuje jest dla was czymś złym to widzę ze lenistwo związane z forexem juz wam w głowach poprzewracalo. To jest tzw zawiść. Dla mnie każdy na tym forum może czymś handlować czy być IB ale mnie to wisi osobiście bo i tak niczego nie kupię a nawet jeśli będę czegoś potrzebował to fajnie ze nie będę musiał daleko szukać.... Tyle w tym temacie
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka