Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: lolek »

Dałem Ci już instrukcje jak wyciąć imie i nazwisko i numer rachunku.

Ten temat przypomina czata erotycznego gdzie laska na kamerce wystawia dekolt a wszyscy faceci ją namawiają żeby pokazała cycki :)
Ostatnio zmieniony 07 lut 2014, 11:25 przez lolek, łącznie zmieniany 1 raz.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Marek12578 pisze:Czytajac ten dziennik i inne w ktorych udzielal sie Adriano, przestalo mnie dziwic dlaczego sie porobily male grupki ludzi ktorzy tylko sobie pomagaja. Teraz rozumiem dlaczego te grupki sie tworza na zamknietych subforach i robia to w ciszy, a inni przestaja sie calkiem udzielac.

Kilka osob tu zarzuca innym rozne rzeczy - a gdzie dowody ze szczegolami?
Dlatego wszystko powinno być otawrte. Do tego namawiałem Wuzę bo wiedziałem co on robi. Plan spalił na panefce. Zero ukrytych intencji i działań. A tak potem okazuje się, że pan x wygrał konkurs y a to potem broker taki i taki, sponsoring, nagrody oferowane przez gracza w imieniu brokera. Ściema, ściema, ściema. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kimkolwiek jest banowany a szwajcar wyzywa ludzi od frajerów i nic mu się nie dzieje. Komedia.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Popieram ink jak patrze na to co tu się dzieje odnoszę wrażenie ze Adriano to zupełnie inna osoba.... Szkoda

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

Adrianoforex
Maniak
Maniak

zaccny pisze:Popieram ink jak patrze na to co tu się dzieje odnoszę wrażenie ze Adriano to zupełnie inna osoba.... Szkoda

Inna to znaczy? Spytaj się Wuzy lepiej gdzie pracuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zdziwisz się na dniach. Tylko to będzie szok dla wielu niewinnych owieczek, które we wszystko wierzyły. Ale to już kwestia dni.

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

prawnik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: prawnik »

Porównując aktualne wyniki wuzy do tych konkursowych to czuć wal na odległość. Adriano myfxbook nic ci nie da. Ja miałem podłączonego i twierdzili ze to podróba. Poczytaj o kovisie i szwajcarzy to zrozumiesz skąd ten zmasowany atak na ciebie. Wtedy zrozumiesz czemu szwajcar nigdy nie wkleił pita choć obiecywał na innym forum. Potem pomoc ukradli mu z samochodu

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Nie wiem czemu tak się przyczepiliscie do Szwajcara. Wuze jeszcze jakoś mogę zrozumieć ale nie znów na taką skalę. Szwajcar jako jedyny z was dal realny podgląd do swojego konta i można sobie wszystko podglądać jak gra. Poza tym myślę że dla wielu a nawet śmiem powiedzieć ze dla większości jest niekwestionowanym autorytetem w dziedzinie spekulacji. A co do wuzy to szczerze mówiąc powiewa mi to jeśli nawet dla kogoś pracuje. Jeśli to ze ktoś dla kogoś pracuje jest dla was czymś złym to widzę ze lenistwo związane z forexem juz wam w głowach poprzewracalo. To jest tzw zawiść. Dla mnie każdy na tym forum może czymś handlować czy być IB ale mnie to wisi osobiście bo i tak niczego nie kupię a nawet jeśli będę czegoś potrzebował to fajnie ze nie będę musiał daleko szukać.... Tyle w tym temacie

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

a ja tylko dziwię się czemu jest tyle zbędnego pisania zamiast od razu wyłożyć pewne oczywiste rzeczy na stół :roll: ostatnich kilka, jak nie kilkanaście stron to zwykłe przepychanki z których nic nie wynika - każdy dużo obiecuje a nie robi nic... Panowie - bądźcie zatem słowni i zróbcie to co macie zrobić jeśli nie macie nic do ukrycia, bo powoli robi się to już nudne ;)

Adrianoforex
Maniak
Maniak

zaccny pisze:Nie wiem czemu tak się przyczepiliscie do Szwajcara. Wuze jeszcze jakoś mogę zrozumieć ale nie znów na taką skalę. Szwajcar jako jedyny z was dal realny podgląd do swojego konta i można sobie wszystko podglądać jak gra. Poza tym myślę że dla wielu a nawet śmiem powiedzieć ze dla większości jest niekwestionowanym autorytetem w dziedzinie spekulacji. A co do wuzy to szczerze mówiąc powiewa mi to jeśli nawet dla kogoś pracuje. Jeśli to ze ktoś dla kogoś pracuje jest dla was czymś złym to widzę ze lenistwo związane z forexem juz wam w głowach poprzewracalo. To jest tzw zawiść. Dla mnie każdy na tym forum może czymś handlować czy być IB ale mnie to wisi osobiście bo i tak niczego nie kupię a nawet jeśli będę czegoś potrzebował to fajnie ze nie będę musiał daleko szukać.... Tyle w tym temacie

Ale może warto o tym najpierw powiedzieć. :mrgreen: Co do Szwajcara to mam żal, że oficjalnie nie przeprosił. Poprzednio też stwierdził, że na pewno straciłem i zaliczyłem MC. Gdy wkleiłem na tamtym forum, że wbrew jego opinii zarobiłem to nagle zniknął i wyzywa od frajerów. Wybacz więc ale teraz to musi grzecznie przeprosić na moim wątku. Co do jego zarabiania to swoim super bezpiecznym systemem osiąga zbliżony wynik do mojego, który jak stwierdził jest tylko dla frajerów. Po tym co dostałem na PW o jego znajomości ze słynnym już Kovisem tez pokazują prawdziwe intencje. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
rysiekmilioner
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rysiekmilioner »

A j mam dla was propozycje. Pogodzcie sie. Obydwa watki byly inspirujace. Gracie podobnie. Niech kazdy robi swoje. Wasze watki b yly najczesciej czytane. Nie checie wklejac calej historii wasza sprawa. Ale mozecie wklejac poszczegolne trejdy by inni mogli sie od was uczyc.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Tymczasem stary problem znowu wraca.

http://waluty.onet.pl/usa-znowu-obowiaz ... news-detal

Jestem ciekaw jak to wpłynie na zmienność na głównych parach.

Zablokowany