DayTrading: Piątek 07.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 07.02.2014
dlaczego te dane sa w piątki a nie w środy np
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:dlaczego te dane sa w piątki a nie w środy np
bo sie lepiej rynek bankstera ustawia pod tygodniowke
spokojny cel na edku to 1.37x jak będzie bardzo euforycznie to może i pod 1.38 na s&p przy takiej euforii possible new high wiem że jeszcze nie wygląda ale trzeba sie z tym liczyć (risk on) 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

wrzuc screena z pozycja ze grasz L na edku z takim tplukpiasek pisze:spokojny cel na edku to 1.37x jak będzie bardzo euforycznie to może i pod 1.38 na s&p przy takiej euforii possible new high wiem że jeszcze nie wygląda ale trzeba sie z tym liczyć (risk on)

usdpln jest do kupienia czy raczej w doł?
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
póki co bym nie tykał...yeahman pisze:usdpln jest do kupienia czy raczej w doł?
g/u tak by chciał ?
https://www.tradingview.com/x/eo9rbJqG/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
złoto też mi nastawiało tyle pinbarów, że chusteczka wie. pniby pardziej prowzrostowo, ale przedział 1270 trudny do przebicia.
- atlanticos
- Maniak
poniżej Twój trend wzrostowy na edku - interwał h4lukpiasek pisze:spokojny cel na edku to 1.37x jak będzie bardzo euforycznie to może i pod 1.38 na s&p przy takiej euforii possible new high wiem że jeszcze nie wygląda ale trzeba sie z tym liczyć (risk on)

https://www.tradingview.com/x/uI4qNAmR/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
no cóż każdy widzi to co chce widzieć ja patrzyłem na dailyatlanticos pisze:poniżej Twój trend wzrostowy na edku - interwał h4lukpiasek pisze:spokojny cel na edku to 1.37x jak będzie bardzo euforycznie to może i pod 1.38 na s&p przy takiej euforii possible new high wiem że jeszcze nie wygląda ale trzeba sie z tym liczyć (risk on)![]()
https://www.tradingview.com/x/uI4qNAmR/

-- Dodano: pt 07-02-2014, 16:38 --
nie czytałeś ksiazek nie wolno grać za całe depopsxor pisze:wrzuc screena z pozycja ze grasz L na edku z takim tplukpiasek pisze:spokojny cel na edku to 1.37x jak będzie bardzo euforycznie to może i pod 1.38 na s&p przy takiej euforii possible new high wiem że jeszcze nie wygląda ale trzeba sie z tym liczyć (risk on)skoro spokojnie, to chyba cale depo wladowane w L ?

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

gdzie jest kabello, a gdzie edeko
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!