Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
prawnik
Gaduła
Gaduła

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: prawnik »

Nie da się wyciąć.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

prawnik pisze:Nie da się wyciąć.

Bo tak jak pokazałem dwa dni temu to wołabym nie. Wejdzie się w zakładkę 2013 i wszystki widać jak na dłoni z rozbiciem na konkretne miesiące i procentową stopą zwrotu. Dla Wuzy byłby to szok. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

My tu gadu gadu a tymczasem uciekła okazja na funcie. :roll:

Pewnie oprócz myfxbooka, kolejnych screenów będę musiał jeszcze karte z dwóch szpitali pokazać o której mnie przyjęto po wypadku. :D :D :D

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Możesz wysłać link na PW, natomiast co do wyciecia 5 m-c to chyba sie nie da

fxjk11
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fxjk11 »

wszystko się da :
1.rejestrujesz się na forexfactory.com
2.na dole masz trade explorer
3.dodajesz swoje konto - rachunek u brokera
4.wybierasz date od kiedy dane maja być prezentowane
chcesz np od 1 listopada 2013 roku to masz i nikt Ci nie zaglądnie wcześniej ani do danych
w sumie 3 minuty roboty i prostsze niż napisanie posta ze screenem na forum

Marek12578
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Marek12578 »

Czytajac ten dziennik i inne w ktorych udzielal sie Adriano, przestalo mnie dziwic dlaczego sie porobily male grupki ludzi ktorzy tylko sobie pomagaja. Teraz rozumiem dlaczego te grupki sie tworza na zamknietych subforach i robia to w ciszy, a inni przestaja sie calkiem udzielac.

Kilka osob tu zarzuca innym rozne rzeczy - a gdzie dowody ze szczegolami?

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

Adrianoforex pisze:Mogę tobie udostępnić, ale na forum tylko wtedy kiedy zrobi to Wuza. :mrgreen: Podpowiedz mi tylko jak moge to zrobić by w historii wyciąć 5 miesięcy z zeszłego roku. Wtedy zorientowalibyście się kim jestem z imienia i nazwiska, u kogo co wygrałem (i to za realne pieniądze a nie demo) a na tym mi nie zależy. Ink powiesz im, że jest OK i sprawa jasna. Może być. :wink:
Adrianoforex pisze:Hi hi hi nic z tych rzeczy Lolek. Nie biorę tego do siebie. Jak Wuza nie wrzuci to ja i tak wrzucę. Do tej pory nie umiałem i wklejałem tak jak mnie tu nauczono na screenach oraz w statemantach, tak, że było widac piramidki na wykresach. Bodajże Jarek mnie tego nauczył. Z Wuza chodzi o coś zupełnie innego.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

fxjk11 pisze:

wszystko się da :
1.rejestrujesz się na forexfactory.com
2.na dole masz trade explorer
3.dodajesz swoje konto - rachunek u brokera
4.wybierasz date od kiedy dane maja być prezentowane
chcesz np od 1 listopada 2013 roku to masz i nikt Ci nie zaglądnie wcześniej ani do danych
w sumie 3 minuty roboty i prostsze niż napisanie posta ze screenem na forum

Fajny pomysł ale jeśli mamy już to robić rzetelnie to wolałbym od początku. Wtedy będzie widać wszystkie wpłaty, w tym ta pierwszą i oczywiście wypłaty. Czemu? Bo W#uza własnie z tym będzie miał największy problem :D :D :D :D :D Ale jak się nie da to wrzuce inkowi całość. Tylko proszę nie dziel sie tym dalej, gdyż zidentyfikowalibyście mnie w 5 minut. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To czekam na to PW i pomoc w tym zakresie.

Awatar użytkownika
mosek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mosek »

moda na sukces się kryje :lol:
'Chwytamy trend za jaja i wykręcamy tak, że się zesra pipsami. Nasz plan to trzymać się planu. Przejdziemy przez sesję jak gówno przez rurę.'

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Oczywiście jak zwykle nie doczekam się przeprosin od Szwajcara. :D :D I jak to jest, że ma prawie identyczne DD. :D :D :D :D A ponoć w grid to graja według niego "frajerzy". Bravo szfajcar dopiero teraz dotarłem do twojego tekstu. jeden lepszy od drugiego, inny ludzka mowę przyrównuje do szczekania (wuza) a drugi wyzywa ludzi od frajerów tylko dlatego, że sam nie potrafi tak grać. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zablokowany