Stabilny portfel "konika"
Re: Stabilny portfel "konika"
Nie da się wyciąć.
-
- Maniak
prawnik pisze:Nie da się wyciąć.
Bo tak jak pokazałem dwa dni temu to wołabym nie. Wejdzie się w zakładkę 2013 i wszystki widać jak na dłoni z rozbiciem na konkretne miesiące i procentową stopą zwrotu. Dla Wuzy byłby to szok.

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
-
- Maniak
My tu gadu gadu a tymczasem uciekła okazja na funcie. 
Pewnie oprócz myfxbooka, kolejnych screenów będę musiał jeszcze karte z dwóch szpitali pokazać o której mnie przyjęto po wypadku.

Pewnie oprócz myfxbooka, kolejnych screenów będę musiał jeszcze karte z dwóch szpitali pokazać o której mnie przyjęto po wypadku.

Możesz wysłać link na PW, natomiast co do wyciecia 5 m-c to chyba sie nie da
prawnik pisze:Nie da się wyciąć.
wszystko się da :
1.rejestrujesz się na forexfactory.com
2.na dole masz trade explorer
3.dodajesz swoje konto - rachunek u brokera
4.wybierasz date od kiedy dane maja być prezentowane
chcesz np od 1 listopada 2013 roku to masz i nikt Ci nie zaglądnie wcześniej ani do danych
w sumie 3 minuty roboty i prostsze niż napisanie posta ze screenem na forum
-
- Gaduła
Czytajac ten dziennik i inne w ktorych udzielal sie Adriano, przestalo mnie dziwic dlaczego sie porobily male grupki ludzi ktorzy tylko sobie pomagaja. Teraz rozumiem dlaczego te grupki sie tworza na zamknietych subforach i robia to w ciszy, a inni przestaja sie calkiem udzielac.
Kilka osob tu zarzuca innym rozne rzeczy - a gdzie dowody ze szczegolami?
Kilka osob tu zarzuca innym rozne rzeczy - a gdzie dowody ze szczegolami?
Adrianoforex pisze:Mogę tobie udostępnić, ale na forum tylko wtedy kiedy zrobi to Wuza.Podpowiedz mi tylko jak moge to zrobić by w historii wyciąć 5 miesięcy z zeszłego roku. Wtedy zorientowalibyście się kim jestem z imienia i nazwiska, u kogo co wygrałem (i to za realne pieniądze a nie demo) a na tym mi nie zależy. Ink powiesz im, że jest OK i sprawa jasna. Może być.
Adrianoforex pisze:Hi hi hi nic z tych rzeczy Lolek. Nie biorę tego do siebie. Jak Wuza nie wrzuci to ja i tak wrzucę. Do tej pory nie umiałem i wklejałem tak jak mnie tu nauczono na screenach oraz w statemantach, tak, że było widac piramidki na wykresach. Bodajże Jarek mnie tego nauczył. Z Wuza chodzi o coś zupełnie innego.
-
- Maniak
fxjk11 pisze:prawnik pisze:Nie da się wyciąć.
wszystko się da :
1.rejestrujesz się na forexfactory.com
2.na dole masz trade explorer
3.dodajesz swoje konto - rachunek u brokera
4.wybierasz date od kiedy dane maja być prezentowane
chcesz np od 1 listopada 2013 roku to masz i nikt Ci nie zaglądnie wcześniej ani do danych
w sumie 3 minuty roboty i prostsze niż napisanie posta ze screenem na forum
Fajny pomysł ale jeśli mamy już to robić rzetelnie to wolałbym od początku. Wtedy będzie widać wszystkie wpłaty, w tym ta pierwszą i oczywiście wypłaty. Czemu? Bo W#uza własnie z tym będzie miał największy problem

moda na sukces się kryje 

'Chwytamy trend za jaja i wykręcamy tak, że się zesra pipsami. Nasz plan to trzymać się planu. Przejdziemy przez sesję jak gówno przez rurę.'
-
- Maniak
Oczywiście jak zwykle nie doczekam się przeprosin od Szwajcara.
I jak to jest, że ma prawie identyczne DD.
A ponoć w grid to graja według niego "frajerzy". Bravo szfajcar dopiero teraz dotarłem do twojego tekstu. jeden lepszy od drugiego, inny ludzka mowę przyrównuje do szczekania (wuza) a drugi wyzywa ludzi od frajerów tylko dlatego, że sam nie potrafi tak grać.