Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Re: Wszystkie pytytania dozwolone-Dla początkujących Forexow
Witam
Miałem problem z mt4,zaczol mulić dość bardzo wiec go odinstalowałem go z powrotem ściągnąłem z Admiral Markets zainstalowałem i teraz mam problem tzn. nie mogę dodać żadnego wskaźnika do wykresu(obecne wskaźniki zmieniły ikony obr. 2 )po za tym gdy otwieram mt4 po lewej stronie pojawiają się nowe opcje(obr 1). To samo mam z końcówką ex4 tylko ze jej nie mogę dodać. Dodaje jeszcze folder w którym się znajduje i błąd jaki wyskakuje.
Wie ktoś co z tym zrobić??
pozdrawiam
Miałem problem z mt4,zaczol mulić dość bardzo wiec go odinstalowałem go z powrotem ściągnąłem z Admiral Markets zainstalowałem i teraz mam problem tzn. nie mogę dodać żadnego wskaźnika do wykresu(obecne wskaźniki zmieniły ikony obr. 2 )po za tym gdy otwieram mt4 po lewej stronie pojawiają się nowe opcje(obr 1). To samo mam z końcówką ex4 tylko ze jej nie mogę dodać. Dodaje jeszcze folder w którym się znajduje i błąd jaki wyskakuje.
Wie ktoś co z tym zrobić??
pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zacznij od uruchomienia MT4 z uprawnieniami administratora.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
nie rozumie zabardzo mozesz mi dokładnie to wytłumaczyć?
Prawy przycisk myszy na ikonie, wybierz opcje 'Uruchom jako administrator'
Uruchomiłem ale oprucz paska górnegUruchomiłem ale oprucz paska górnego i bocznego(nawigatora) nic nie wyskoczyło nawet wykresy. Co powinno sie pojawic?o i bocznego(nawigatora) nic nie wyskoczyło nawet wykresy. Co powinno sie pojawic?
Nie wiem jak rozwiązać problem, ale to z całą pewnością efekt nowej wersji MT4 :
http://forex-nawigator.biz/forum/nowa-w ... 24536.html
Tam właśnie jest pokatalogowanie wskaźników w oddzielne foldery.
http://forex-nawigator.biz/forum/nowa-w ... 24536.html
Tam właśnie jest pokatalogowanie wskaźników w oddzielne foldery.
Solą życia jest kasa.
Rozumiem gdzie moge pobrac stara wersje mt4?
Natomiast jak dodac wskaxniki do nowej? nie czyta ich nigdzie w dodanym folderze z wskaźnikami.
Natomiast jak dodac wskaxniki do nowej? nie czyta ich nigdzie w dodanym folderze z wskaźnikami.
Nie wiem, bo jeszcze nie mam nowej wersji, ale spróbuj.kris007 pisze: C:\Program Files\MetaTrader...\MQL4 i tu w zasadzie to co będzie używane, czyli experts, indicators,
Scripts i cała reszta plus nowości typu Image itp.
Solą życia jest kasa.
Czy moze ktos mi powiedziec jak dodac wskazniki do nowego mt4.Normalnie mamy w starym experts-indicators(i mozemy dodac wskazniki), tutaj natomiast mam MQL4-indicators dodaje wskazniki i nawet mi ich nie czyta w edytorze abm mogl je skompilowac.Wiecie moze dla czego tak sie dzieje?
Dodaje foto folderu.
Dodaje foto folderu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu