Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Tyler statemant jest od października 2013 więc nie pisz, że obejmuje jeden dzień. Jeszcze napisz, że sfałszowałem wypłaty :mrgreen: N zaczepki Szwajcara to już nawet nie ma co reagować. Raz skłamał publicznie więc wkleiłem mu screen. Zamilkł i nawet nie przeprosił. A wiesz czemu? bo zwyczajnie zrobił z siebie idiotę. Mój niebezpieczny grid dawał prawie identyczne wyniki niż jego super bezpieczna piramida. Problem w tym, że on wkleił za krótki okres a ja za kilka miesięcy trejdowania.

Co do podobieństwa z systemem Wuzy może najpierw przeczytaj jego posty na ten temat. Systemy są zbliżone tylko jego jest nazwany a mój nie. :mrgreen: Życze dobrej nocy. Wczoraj dałem okazje by na myfxbook niedowiarki sprawdziły moje ostatnie kilkanaście miesięcy na tym koncie. %Rewanżu jak widzę nie ma. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Wstaw jeszcze raz jutro to sprawdze co tam naGRIDowales.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

przyznajcie sie lepiej, ze wszyscy jestescie oplaceni przez wlasciciela nawigatora, i robicie sztuczne zamieszanie niewidziane od dawna po to zeby wygenerowac ruch i wyswietlanie reklam, na wielu stronach sie to praktykuje :):) tyle rabanu, cale strony postow i to na dwoch forach bo wuza mial 20% dd a potem ukryl wyniki?? nikt tego nie kupi, moze ktos z talentem skomentowalby to w stylu bombay tv :):):)

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

GRID to system typowo dobry dla brokera Market Maker, bo z jednej strony naplaci sie duzo prowizji a z drugiej w koncu frajer zaliczy bankructwo. Ja mam uraz do GRIDa i nie bede sie z tym kryl. Zarobic mozna jak omija sie okresy z trendem. Mi wlasnie chodzi o to jak wielki cinkciarz omija te okresy. Pokaz kiedy grasz, a kiedy nie. Sposob kazdy juz wie jaki jest.

Wstaw jutro ten link do myfxbook i niech przyniosa ci ten laptop. Sam chce dowiedziec sie jak unikac trendow?

Co do Kovisa to rozmawialem kiedys sporo czasu z jego wspolnikiem, ktorego wykiwal, stad mam informacje o przekretach. Zadnym jego kolega nie jestem.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Adrian pokaz myfx na dluzej
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

prawnik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: prawnik »

Adrian na forum jesteś krótko więc warto abyś poczytał o przyjaźni szwajcara z kibicem. A teraz identyczna sytuacja z wuza i brokerem w tle.radze jak wuza wcześniej próbował zainteresować tym brokerem. Dziwne że szwajcar nagle pojawił się na forum choć miał tu już nigdy nie pisać bo znakowania mu kolesiów co to konkurencyjne forum założyli. A tam ostro reklamowali jednego brokera co to ludzi na lodzie zostawił

prawnik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: prawnik »

Wklejales te swoje osiągnięcia a oni co. Szwajcar pokazuje gdy tylko ma zyski a potem bach przerwa i od nowa. Boją się twojej propozycji że stałym podpieciem myfxbook. Niech oni w końcu wrzuca. Serek szwajcarski to co Kovis już nie jest twoim przyjacielem. Poszukajcie innego wątku wizy na forum. Wałek

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Szwajcar wkleił wypłatę 33k czyli znacznie więcej niż wypłaty adriano, na innym forum udostępnił całkowity wgląd do swojego konta real, a od paru stron możemy czytać tylko pomówienia w stronę innych użytkowników, ze wałki i ściema... Czytając ostatnie parę stron można dojść do wniosku ze rozmawiamy z zupełnie inna osoba niż na początku, mowa oczywiście o adrianno. Jesli chcesz adriano coś udowodnić wklej na dłużej myfxbooka abyśmy mieli wgląd w 23 styczeń jak i krzywą equity, wtedy na pewno wszystko sie wyjaśni

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Mogę tobie udostępnić, ale na forum tylko wtedy kiedy zrobi to Wuza. :mrgreen: Podpowiedz mi tylko jak moge to zrobić by w historii wyciąć 5 miesięcy z zeszłego roku. Wtedy zorientowalibyście się kim jestem z imienia i nazwiska, u kogo co wygrałem (i to za realne pieniądze a nie demo) a na tym mi nie zależy. Ink powiesz im, że jest OK i sprawa jasna. Może być. :wink:

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Może być Ink? Myfxbook tylko dla ciebie do momentu podpięcia Wuzy. :D :D :D

Zablokowany