Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Adrianoforex
Maniak
Maniak

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

[*]Podpinamy czy nie? czego się boisz? Ode mnie wymagasz wszystkiego a od siebie tylko wycineczka. No przystań na moją propozycję. A potem się dziwisz, że ludzie krytykuję cię, że nagle tracisz i to dużo, ukrywasz, zakrywasz a "mądre" analizy piszesz? Ja ci mówię, że mój wynik będzie siegał samego początku konta czyli stycznia 2013. :lol: :lol: :lol: I pewnie, szczególnie za czerwiec i lipec 2013 szczęka ci opadnie. Wtedy w kazdym miesiący miałem więcej niż ty w tym całym swoim konkursie.

Co do zatrudnienia to widzę, że chyba pokrzyżowałem cały misternie przygotowywany plan. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Za stary jestem, aby nabrać się na pewne numery. Podpowiem ci, że na tym forum ale również na forex factory wielokrotnie były już podobne próby "ukrycia" prawdziwych intencji. I mam prosbę nie zachowuj się jak dziecko gdy inni cię krytykują. Ja mam tylko jeden nick i ledwo go obsługuję. Nie musisz oskarżać innych o to, że są mną. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Czyli jednym słowem nie umieścisz myfxbooka lub ff?????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Adrianoforex pisze:[*]Podpinamy czy nie? czego się boisz? Ode mnie wymagasz wszystkiego a od siebie tylko wycineczka. No przystań na moją propozycję. A potem się dziwisz, że ludzie krytykuję cię, że nagle tracisz i to dużo, ukrywasz, zakrywasz a "mądre" analizy piszesz? Ja ci mówię, że mój wynik będzie siegał samego początku konta czyli stycznia 2013. :lol: :lol: :lol: I pewnie, szczególnie za czerwiec i lipec 2013 szczęka ci opadnie. Wtedy w kazdym miesiący miałem więcej niż ty w tym całym swoim konkursie.

Co do zatrudnienia to widzę, że chyba pokrzyżowałem cały misternie przygotowywany plan. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Za stary jestem, aby nabrać się na pewne numery. Podpowiem ci, że na tym forum ale również na forex factory wielokrotnie były już podobne próby "ukrycia" prawdziwych intencji. I mam prosbę nie zachowuj się jak dziecko gdy inni cię krytykują. Ja mam tylko jeden nick i ledwo go obsługuję. Nie musisz oskarżać innych o to, że są mną. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Czyli jednym słowem nie umieścisz myfxbooka lub ff?????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mam wrażenie, że rozmawiam z dzieckiem...
Plujesz tylko słowami... nic więcej. Rzucasz bezpodstawne oskarżenia i nie popierasz tego żadnym dowodem, bardzo dojrzałe zachowanie dziadku...
Wrzuć do tematu link z Twoim kontem, dostaniesz link tutaj z moim będziesz mógł obserwować do woli.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Wuza a pozwolisz wrzucić tutaj na forum twoje PW do mnie. Potem wkleję jeszcze dwie rzeczy i to chyba będzie na tyle w temacie twojej "niezależności". Mogę wkleić? Warto tak dla uczciwości.

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Adrianoforex pisze:Wuza a pozwolisz wrzucić tutaj na forum twoje PW do mnie. Potem wkleję jeszcze dwie rzeczy i to chyba będzie na tyle w temacie twojej "niezależności". Mogę wkleić? Warto tak dla uczciwości.

Te Pw są 2 strony wcześniej także wrzucaj je drugi raz śmiało...

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Obrazek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pomimo, że obracam chyba sporymi kwotami na kontach to nigdy nie proponowano mi patronatu. A ilu z was jeździ regularnie do swojego brokera w dobie internetu?

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

Adrianoforex pisze:Podpinamy czy nie? czego się boisz? Ode mnie wymagasz wszystkiego a od siebie tylko wycineczka. No przystań na moją propozycję. A potem się dziwisz, że ludzie krytykuję cię, że nagle tracisz i to dużo, ukrywasz, zakrywasz a "mądre" analizy piszesz? Ja ci mówię, że mój wynik będzie siegał samego początku konta czyli stycznia 2013. :lol: :lol: :lol: I pewnie, szczególnie za czerwiec i lipec 2013 szczęka ci opadnie. Wtedy w kazdym miesiący miałem więcej niż ty w tym całym swoim konkursie.
Od pół roku obserwujemy wejścia live u Wuzy a Ty się pytasz czego się boi w sytuacji gdy sam niczego nie pokazałeś przez ten czas nie licząc obrazków.
Chyba że ja coś przegapiłem.
Ja bym bardzo chętnie zobaczył Twoje wejścia.
Czekasz aż Wuza pokaże coś co już pokazał ?

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Całą naszą rozmowę na PW wrzuciłem 2-3 strony wcześniej...
Coś jeszcze ciekawego trzymasz w zanadrzu ? Coś co rzeczywiście w jakikolwiek sposób wskazywałoby na to, że Twoje kłamliwe oskarżenia mają podstawy ?

prawnik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: prawnik »

No Wuza to pojechałeś. Jestem ciekaw, który broker to sobie wymyślił. Z kovisem był chyba podobny numer. Kimkolwiek miał racje i napisał ci prawdę. Trzeba zapamiętać, tomasz goljan

Adrianoforex
Maniak
Maniak

lolek pisze:
Adrianoforex pisze:Podpinamy czy nie? czego się boisz? Ode mnie wymagasz wszystkiego a od siebie tylko wycineczka. No przystań na moją propozycję. A potem się dziwisz, że ludzie krytykuję cię, że nagle tracisz i to dużo, ukrywasz, zakrywasz a "mądre" analizy piszesz? Ja ci mówię, że mój wynik będzie siegał samego początku konta czyli stycznia 2013. :lol: :lol: :lol: I pewnie, szczególnie za czerwiec i lipec 2013 szczęka ci opadnie. Wtedy w kazdym miesiący miałem więcej niż ty w tym całym swoim konkursie.
Od pół roku obserwujemy wejścia live u Wuzy a Ty się pytasz czego się boi w sytuacji gdy sam niczego nie pokazałeś przez ten czas nie licząc obrazków.

Powiem ci tak prawda będzie dla ciebie i nie tylko sporym szokiem. :D Ale to juz na dniach sie dowiemy co i jak. Ja złożyłem konkretną propozycję. Konta od początku ich istnień podłączamy pod myfxbook. I uwierz mi, że ma to o wiele głębszy sens. 8) Jestem ciekaw czego tak bardzo boi się Wuza. Najpierw kabluje na innych za krytykję, zakrywa, ukrywa, tłumaczy się, że broker mu nie pozwala. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Adrianoforex pisze:
lolek pisze:

Powiem ci tak prawda będzie dla ciebie i nie tylko sporym szokiem. :D Ale to juz na dniach sie dowiemy co i jak. Ja złożyłem konkretną propozycję. Konta od początku ich istnień podłączamy pod myfxbook. I uwierz mi, że ma to o wiele głębszy sens. 8) Jestem ciekaw czego tak bardzo boi się Wuza. Najpierw kabluje na innych za krytykję, zakrywa, ukrywa, tłumaczy się, że broker mu nie pozwala. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Czekam na linka ;) Tak jak powiedziałem dostaniesz podgląd mojego konta tutaj w swoim temacie live i w hd 5 sekund później..

Zablokowany