Co do zatrudnienia to widzę, że chyba pokrzyżowałem cały misternie przygotowywany plan.

Czyli jednym słowem nie umieścisz myfxbooka lub ff??????

Adrianoforex pisze:[*]Podpinamy czy nie? czego się boisz? Ode mnie wymagasz wszystkiego a od siebie tylko wycineczka. No przystań na moją propozycję. A potem się dziwisz, że ludzie krytykuję cię, że nagle tracisz i to dużo, ukrywasz, zakrywasz a "mądre" analizy piszesz? Ja ci mówię, że mój wynik będzie siegał samego początku konta czyli stycznia 2013.![]()
![]()
I pewnie, szczególnie za czerwiec i lipec 2013 szczęka ci opadnie. Wtedy w kazdym miesiący miałem więcej niż ty w tym całym swoim konkursie.
Co do zatrudnienia to widzę, że chyba pokrzyżowałem cały misternie przygotowywany plan.![]()
![]()
Za stary jestem, aby nabrać się na pewne numery. Podpowiem ci, że na tym forum ale również na forex factory wielokrotnie były już podobne próby "ukrycia" prawdziwych intencji. I mam prosbę nie zachowuj się jak dziecko gdy inni cię krytykują. Ja mam tylko jeden nick i ledwo go obsługuję. Nie musisz oskarżać innych o to, że są mną.
![]()
![]()
![]()
![]()
Czyli jednym słowem nie umieścisz myfxbooka lub ff??????![]()
![]()
![]()
![]()
Adrianoforex pisze:Wuza a pozwolisz wrzucić tutaj na forum twoje PW do mnie. Potem wkleję jeszcze dwie rzeczy i to chyba będzie na tyle w temacie twojej "niezależności". Mogę wkleić? Warto tak dla uczciwości.
Od pół roku obserwujemy wejścia live u Wuzy a Ty się pytasz czego się boi w sytuacji gdy sam niczego nie pokazałeś przez ten czas nie licząc obrazków.Adrianoforex pisze:Podpinamy czy nie? czego się boisz? Ode mnie wymagasz wszystkiego a od siebie tylko wycineczka. No przystań na moją propozycję. A potem się dziwisz, że ludzie krytykuję cię, że nagle tracisz i to dużo, ukrywasz, zakrywasz a "mądre" analizy piszesz? Ja ci mówię, że mój wynik będzie siegał samego początku konta czyli stycznia 2013.![]()
![]()
I pewnie, szczególnie za czerwiec i lipec 2013 szczęka ci opadnie. Wtedy w kazdym miesiący miałem więcej niż ty w tym całym swoim konkursie.
lolek pisze:Od pół roku obserwujemy wejścia live u Wuzy a Ty się pytasz czego się boi w sytuacji gdy sam niczego nie pokazałeś przez ten czas nie licząc obrazków.Adrianoforex pisze:Podpinamy czy nie? czego się boisz? Ode mnie wymagasz wszystkiego a od siebie tylko wycineczka. No przystań na moją propozycję. A potem się dziwisz, że ludzie krytykuję cię, że nagle tracisz i to dużo, ukrywasz, zakrywasz a "mądre" analizy piszesz? Ja ci mówię, że mój wynik będzie siegał samego początku konta czyli stycznia 2013.![]()
![]()
Chyba że ja coś przegapiłem.
Ja bym bardzo chętnie zobaczył Twoje wejścia.
Czekasz aż Wuza pokaże coś co już pokazał ?
Adrianoforex pisze:lolek pisze:Od pół roku obserwujemy wejścia live u Wuzy a Ty się pytasz czego się boi w sytuacji gdy sam niczego nie pokazałeś przez ten czas nie licząc obrazków.Adrianoforex pisze:Podpinamy czy nie? czego się boisz? Ode mnie wymagasz wszystkiego a od siebie tylko wycineczka. No przystań na moją propozycję. A potem się dziwisz, że ludzie krytykuję cię, że nagle tracisz i to dużo, ukrywasz, zakrywasz a "mądre" analizy piszesz? Ja ci mówię, że mój wynik będzie siegał samego początku konta czyli stycznia 2013.![]()
![]()
Chyba że ja coś przegapiłem.
Ja bym bardzo chętnie zobaczył Twoje wejścia.
Czekasz aż Wuza pokaże coś co już pokazał ?
Powiem ci tak prawda będzie dla ciebie i nie tylko sporym szokiem.Ale to juz na dniach sie dowiemy co i jak. Ja złożyłem konkretną propozycję. Konta od początku ich istnień podłączamy pod myfxbook. I uwierz mi, że ma to o wiele głębszy sens.
Jestem ciekaw czego tak bardzo boi się Wuza. Najpierw kabluje na innych za krytykję, zakrywa, ukrywa, tłumaczy się, że broker mu nie pozwala.
![]()
![]()
![]()