Cześć R.eurodolec pisze:R.
Przerzuć się na cyrylice to sie może adminy nie skapną

Cześć R.eurodolec pisze:R.
BOCZEK pisze:a Rogal, pisał że jak przebije 1,355 to nie widzi spadków, u mnie było 1,35551.
Ciekawe czy dojda jeszcze do 1,356![]()
Proces obejmował znaną taktykę amerykańskich bankierów polegającą na zatrudnianiu członków rodziny poszczególnych urzędników państwowych, aby namnożyć możliwości, które się pojawiają, kiedy niedoświadczeni, w tym przypadku libijscy, biurokraci zawierają 10- i 11-cyfrowe transakcje z pracownikami banku
przypomina mi sie to słynne powiedzenie, którego nie mogę sobie treaz przypomniec![]()
p.s. chodziło o;
"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu i nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa." - Mayer Amschel Rothschild (1744-1812)
uważam że 1.36 nie sprzedasz i nie piszę tego złośliwie Rysiu...wg mnie za dużo przeszkód po drodze(górna banda flagi, kilka ważnych średnich, retest wybitej TL z dziennego)...3570-80 maks ale patrzac na reakcje na h1 o ktorej pisalem to nawet te poziomy cięzko będzie zobaczyc... (poza tym ta flaga to w mojej ocenie 4 fala spadkowa i dojechalismy nia dokladnie do 38.2 fali 3) jak bede mial chwile to wyślę Ci historycznie jak podobne miejsca sie konczyly... loty 150-200 pipsow i jakos od ostatniego zjazdu nie widze powodow dla ktorych teraz mialoby byc inaczej a po przebiciu TL zjechalismy dopiero 70... ... ale moge sie mylic jak każdyeurodolec pisze:dokąd musi dolecieć abyś uwierzył i zakupił edka, czy tak nagle teraz spadnie?, czy może każda z kolejnych świec na h4 będzie zielona i dopchają do jutra wyżej niż 1.36, mozolne i powolne pchanie ciężkiego wozu pod górkę, aż w końcu sił braknie i puszcząatlanticos pisze:gorna banda flagi na edku zaliczona wiec przydalby sie mega pinbar na h1 teraz...
R.
Ryczard...qrde...jaja sobie robisz..???eurodolec pisze:dokąd musi dolecieć abyś uwierzył i zakupił edka, czy tak nagle teraz spadnie?, czy może każda z kolejnych świec na h4 będzie zielona i dopchają do jutra wyżej niż 1.36, mozolne i powolne pchanie ciężkiego wozu pod górkę, aż w końcu sił braknie i puszcząatlanticos pisze:gorna banda flagi na edku zaliczona wiec przydalby sie mega pinbar na h1 teraz...
R.