Pozdrawiam.

Plan na popołudnie: czekam na złamanie jednej z czerwonych kresek na screenie i gram w tą stronę.
 Plan na popołudnie: czekam na złamanie jednej z czerwonych kresek na screenie i gram w tą stronę. Mam nadzieję że z czasem będzie coraz lepiej.
 Mam nadzieję że z czasem będzie coraz lepiej. 

System kazał kupic to kupiłem. Szkoda że w środku trójkąta pomiędzy dwoma ZL-kami.
 System kazał kupic to kupiłem. Szkoda że w środku trójkąta pomiędzy dwoma ZL-kami.  Z drugiej strony miałbym od 10 pips więcej bo straciłem wczoraj.
 Z drugiej strony miałbym od 10 pips więcej bo straciłem wczoraj.  
 Wytrzymuje kilka godzin, z czasem ciśnienie rośnie i pękam. Dużo myślałem dzisiaj w pracy. Wprowadzam kolejne zmiany do mojego kaleczenia wykresów: Od dzisiaj zero spiny na wynik, mogą byc codziennie po 3 SL-e, nie obchodzi mnie to na razie. Mój cel na czas nie określony to konczyc dzień bez złamania zasad systemu. Nie ma sensu szlifowac strategi skoro i tak nią nie gram
 Wytrzymuje kilka godzin, z czasem ciśnienie rośnie i pękam. Dużo myślałem dzisiaj w pracy. Wprowadzam kolejne zmiany do mojego kaleczenia wykresów: Od dzisiaj zero spiny na wynik, mogą byc codziennie po 3 SL-e, nie obchodzi mnie to na razie. Mój cel na czas nie określony to konczyc dzień bez złamania zasad systemu. Nie ma sensu szlifowac strategi skoro i tak nią nie gram 

Nie zniechęcam się. Nin a nicAdrianoforex pisze:Nie zniechęcaj się. Może musisz jakoś zmodyfikować sam moment wejścia.

bfx pisze:Nie zniechęcam się. Nin a nicAdrianoforex pisze:Nie zniechęcaj się. Może musisz jakoś zmodyfikować sam moment wejścia.

Nie, to nie to. Prowadzenie dziennika nawet zwiększa moją motywacje. Wiem gdzie jest problem, we mnie. Szkoda że dopiero teraz do tego doszedłem ale biorę się ostro do robotyDamfry pisze:Hmmm bfx, jeśli można coś wtrącić, zerknij na 1 stronę swojego dziennika, tam o czymś pisałem i zastanów się, czy to nie jest to
pzdr