prawnik pisze:Adriano nie opuszczaj naszego forum. Twój dziennik i andy, to elita forum. Takie dzienniki bez głaskania. A tymczasem mało doświadczeni czczą dziennik wuzy który wyzerować realne konto. Teraz zgrywa mądrego a za próbę krytyki robi afere
Nie powinienem odpisywać nawet na takie posty ale w zasadzie mnie bawi to jak bardzo się spinasz

)
Ja mojego konta nie wyzerowałem, ba odrobiłem już praktycznie całą wpadkę z 23 stycznia...
Co zrobił Adrian ? Tego nie wiemy ale popatrz na kilka faktów..
Adrian gra podobnie jak ja, mimo że osobiście staram się to zmienić bo jest zbyt ryzykowne, piramidując pozycje kiedy idą w kierunku przeciwnym. Sam wklejał do swojego dziennika zagrania w których chwilowy Drawdown na otwartej pozycji stanowił np 20-30% konta, innymi słowy ryzykował 15 tyś nie zrealizowanej straty po czym zamykał pozycję z zyskiem 500zł, czy ma to sens w dłuższym terminie? Nie wiem

Tak jak zauważył Rafmax, zobacz sobie co stało się 23 stycznia u Adriana, nie mam podstaw żeby go oskarżać o kłamstwa ale w tym dniu jego strategia na parach z Jenem nie miała prawa bytu, i nagle od tego czasu nie mamy nawet statementu który i tak nie wyjaśnia tego do jakich dopuszcza on Drawdownów w czasie gry itp więc nie jest miarodajny. Całkiem śmieszna jest to, że osoba która powinna akurat rozumieć wady i zalety takiego podejścia czyli Adrian atakuje mnie na podstawie pozycji na EUR/CHF mówiąc, że nie stosuję sl i jestem pracownikiem brokera.. mówimy tu o pozycji której maksymalne obsunięcie od ceny wejścia to 23 pipsy

na malo zmiennej parze dodatkowo.
Temat konkursu, podpięcia konta pod ff lub myfxbook itp.. Każdy ma prawo do swojego zdania, Adrian wielokrotnie zapewniał o tym, że coś zrobi po czym znikał w niewygodnych momentach.