jak dla mnie brakło 4 pipsów do relizacji tych szczytów
Brent też sie odbił od tych 105.5
Ostatnio zmieniony 04 lut 2014, 13:32 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
no nie tak, to mi to nie pasi
dziś uspokojenie, może ze dwa dni oddechu od spadków, ale chyba powrót do hossy to nie będzie
i to może, zbyt silne trendy na indeksach się porobiły, szarpanie i łapanie spadającej siekiery jak najbardziej realne
Ostatnio zmieniony 04 lut 2014, 13:35 przez as28, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
powrotu do hossy, pewnie nie, ale jakaś korekta się należy
bo to jest taki kipski moment na jakies dłuższe pozycje, rynki pospdałay, są mocno na S, ale teraz pakować sie w S to trochę nie to miejsce, z kolie zapakować sie w L, czyli troche pod prąd,tez trochę nie bardzo, a dziś gram sobie na m5 i m1 i co chwila zmieniam pozycje, to L to S i tak wychodze na tym na zero ... pisałem o edku, kablu i japońcu do euro i dolca
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 04 lut 2014, 13:43 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
u/pln wisi już tylko na włosku brakuję tylko sygnału od kebabów gdyby oni tak swoją walute ładnie chcieli obronić oj posypał by się u/pln w kierunku 2.99
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem
lukpiasek pisze:u/pln wisi już tylko na włosku brakuję tylko sygnału od kebabów gdyby oni tak swoją walute ładnie chcieli obronić oj posypał by się u/pln w kierunku 2.99
a gdzie widzisz ten wlosek hmmUSD PLN to by byl koniec IV czy jeszcze nizej zjada
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.