DayTrading: Wtorek 04.02.2014
Re: DayTrading: Wtorek 04.02.2014
ma ktoś jakąś dobry wskaźnik do wykrywania konsoli, albo takich dni jak dzis i wczoraj?
-- Dodano: wt 04-02-2014, 14:09 --
jeszcze niech kabel zaraz pójdzie za edkiem i wypakuje się na to 1,64 to sie nawet nie zdziwię
jeszcze niech kabel zaraz pójdzie za edkiem i wypakuje się na to 1,64 to sie nawet nie zdziwię
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
USD/PLN krakane było, że przebile 3,15 i poleci na 3,25
nie sprawdziło się (tym lepiej dla mnie).. i mamy 3,11 obecnie
a co do EUR/AUD - nikt nie gra? bo imho tam się rysuje odwrócony RGR i kierunek UP, ale potrzebuję
potwierdzenia..... ciekawa para do grania, ostro dziś fruwa (w nocy zjazd prawie 300pipek)
a co do EUR/AUD - nikt nie gra? bo imho tam się rysuje odwrócony RGR i kierunek UP, ale potrzebuję
potwierdzenia..... ciekawa para do grania, ostro dziś fruwa (w nocy zjazd prawie 300pipek)
Ostatnio zmieniony 04 lut 2014, 13:14 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
BOCZEK pisze:ma ktoś jakąś dobry wskaźnik do wykrywania konsoli, albo takich dni jak dzis i wczoraj?
i gold tez by mógł już go up.
w rzeczy samej... wprawdzie nie podróżuje z psem, ale miejsce z żarciem i wodą dla nich mi sie spodobało...krinvest pisze:nie mów mi tylko , że ta nazwa ma coś wspólnego z jakimiś postojami i poidłami dla psów ?

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
to tylko cisza przed burzą,
złoto up?
chyba nie dziś
złoto up?
chyba nie dziś
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
ja tam raczej uważam że skończymy D1 pod pierwszym zielonym obszarem, a dzisiejszy wyskok traktuje jako retest przebitego wczoraj poziomu szczytu z 02.01.2013BOCZEK pisze:jeszcze niech kabel zaraz pójdzie za edkiem i wypakuje się na to 1,64 to sie nawet nie zdziwię
https://www.tradingview.com/x/ZwpzjW6a/
-- Dodano: wt 04-02-2014, 13:21 --
na h1 też nic wielkiego sie nie wydarzyło
https://www.tradingview.com/x/Grxg6iX6/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ale to zadne krakanie pisalo sie jesli to III to jakas korekta jes mozliwa hellohighend pisze:USD/PLN krakane było, że przebile 3,15 i poleci na 3,25
a docelowo te poziomy ale nie od razu to nie LIRA TURECKA

jak sie stąd kabel nie obije i nie wyskoczy up, to spoko, moga byc spadki
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
niektórzy tak to widzą gj
http://www.macronext.pl/pl/comment?id=15388
http://www.macronext.pl/pl/comment?id=15388
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
też tak sądzę , jak dla mnie shorty do 1180 a może nawet 1080as28 pisze:to tylko cisza przed burzą,
złoto up?
chyba nie dziś

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem