Sory za dociekliwość, ale inspirujesz do gry.
Ja nigdy nie zaglądałem do Twojego wątku, a gram w podobny sposób jednak brakuje mi jeszcze "szczypty"

Miałem wystarczającą ilość potwierdzeń aby tak a nie inaczej wejść - dodatkowo nawet ponawiałem. Nie dopuszczam ryzykowania w kwestii tego czy wchodzić czy nie - ewentualne ryzyko dopuszczalne jest w kwestii MM - czyli zwiększenia pełnej stawki o jeszcze 1/4 pozycji.pawelbajer pisze:Marcinie grając L w piątek dostałeś wystarczająca ilość potwierdzeń na odbicie od D1zl czy po prostu podjąłeś trochę większe ryzyko?
Sory za dociekliwość, ale inspirujesz do gry.
Ja nigdy nie zaglądałem do Twojego wątku, a gram w podobny sposób jednak brakuje mi jeszcze "szczypty"w dopieszczeniu strategii.
Oczywiście, że jest to możliwe - wszystko jest możliwe - ale gdyby mój scenariusz wykonali to pełna stawka idzie na 100% w S.mryko pisze:Marcin, może się stać że będzie ostra jazda w dół bez żadnej korekty, kto by się przejmował brakiem cienia
Dzisiejsze podsumowanie.klonmarcin pisze:Aktualna sytuacja.
Staram się jak tylko potrafię najlepiej.Erykos pisze:Fajny sposób rysowania MZ. Ja robię podobnie na dołkach/szczytach.