Hmm pewnie są na forum osoby które potrafią przerobić SUPDEM tam żeby pokazywał strefy z kilku wybranych interwałów na jednym wykresie, o ile to technicznie wykonalnebenio pisze:Wuza gratulacjezaglądam codziennie...
mam prosbeszukam indykatora,ktory rysuje S&D nakladajace się na siebie poziomy z wyższych interwalow.
jeśli ktoś taki posiada,bylbym bardzo wdzięczny..
Miałem krótka styczność z protraderem i to jest istna masakraWuza pisze:Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia dłuższe z platformą Protrader ?:> Jak wygląda sprawa z funkcjonalnością i czy jest możliwe przerobienie dodatków z mt4 pod właśnie np. Protradera ?
Wystarczy że na jednym wykresie umieścisz jednoczesnie kilka takich wskaźników z odpowiednio zdefiniowanymi TF.benio pisze:Wuza gratulacjezaglądam codziennie...
mam prosbeszukam indykatora,ktory rysuje S&D nakladajace się na siebie poziomy z wyższych interwalow.
jeśli ktoś taki posiada,bylbym bardzo wdzięczny..
Wuza pisze:Tak trochę offtopic ~
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia dłuższe z platformą Protrader ?:> Jak wygląda sprawa z funkcjonalnością i czy jest możliwe przerobienie dodatków z mt4 pod właśnie np. Protradera ?