Nie wiem nie czytam co pisze Rogalski od ponad roku, wiem co pisał kiedyś i jak to się sprawdzało. I z tego co wiem to nikogo nie obrażałem więc oczekuje również szacunku dla mojej osoby.nowy1234 pisze:Akurat rogaskiemu za ostatnie 2-mce to powines czyscic buty pacaniepsxor pisze:TsunamiPL jaka prognoza dla edka? Bo na Twojej wczorajszej i dzisiejszej niezle zarobilem, dziekiTsunamiPL jest jak Rogalski, jak mowi 1.40 to trzeba sie nastawiac na 1.33
Bemowo1 pisze:Nie ma sensu uczyć się MQL - należy znależć "kopyto" i do niego wklejać wskaźniki. Dla ułatwienia powiem, że MACD i stochastyczny sobie odpuść (nie znalazłem automatu który zarabia na podstawie tych indicatorów). Jedynie średnie i RSI mają sensyeahman pisze:Siema siema - skupiłem się na ASI ale kurde za chiny nie mogę tego ugryźćSamemu chyba nie da rady napisać algorytmu bez miesięcy nauki MQL
A jak masz koncepcję na EA, to zgłoś się do jegomościa o ksywie "GRUCHA"
to go poczytajpsxor pisze:Nie wiem nie czytam co pisze Rogalski od ponad roku, wiem co pisał kiedyś i jak to się sprawdzało. I z tego co wiem to nikogo nie obrażałem więc oczekuje również szacunku dla mojej osoby.nowy1234 pisze:Akurat rogaskiemu za ostatnie 2-mce to powines czyscic buty pacaniepsxor pisze:TsunamiPL jaka prognoza dla edka? Bo na Twojej wczorajszej i dzisiejszej niezle zarobilem, dziekiTsunamiPL jest jak Rogalski, jak mowi 1.40 to trzeba sie nastawiac na 1.33
Ja już robie sobie weekend także powodzenia wszystkimtrzeba odpocząć trochę bo ciężka walka była w tym tygodniu ale bardzo owocna
forexkiller pisze:
Nie ma sensu uczyć się MQL - należy znależć "kopyto" i do niego wklejać wskaźniki. Dla ułatwienia powiem, że MACD i stochastyczny sobie odpuść (nie znalazłem automatu który zarabia na podstawie tych indicatorów). Jedynie średnie i RSI mają sens
A jak masz koncepcję na EA, to zgłoś się do jegomościa o ksywie "GRUCHA"
kopyto - silnik strategi wyposażony w trailling stop, stop loss i tpyeahman pisze:Bemowo a o co chodzi z kopytem?
Co do strategi to ja ją mam kompletna i jest ok, tylko chcę przejść z tym na automat.
Ja DT robię tylko i wyłącznie na M5 z użyciem średnich - różnych - generalnie tylko na tym interwale cokolwiek mogę powiedzieć.