Większość państw na swiecie jest zadłużonych i co z tego? rynek kręci się dalej.roberttheus pisze: Pierszwsze na tej liście są USA ze swoim długiem który nigdy nie spłacą. Detroit już jest miastem upadłym who is next>>???!!!![]()
![]()
![]()
a najbardziej w dup... dostaną robaki bezrobotne
DayTrading: Środa 29.01.2014
Re: DayTrading: Środa 29.01.2014
czy ktos widzi tego łergiera na ETRY? na m5? 

ŻE---NA---DA
Mogłem na edku skalpera puścić to by już 10 razy zarobiłBemowo1 pisze:ŻE---NA---DA

Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
Bemowo1 pisze:ŻE---NA---DA
eee tam, okazji było sporo, kiwi jeszcze smignie no i eurchf promocja. dobrze jest

Jak Panstwo drukuje kase to wszystko jest oki , ale jak sam chce sobie wydrukowac to dostaje brazoletki na rece i pewnie z 10 lat w sanatorium w pokoju 3 na 3 metry .
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
A wiecie czemu tak jest? Bo każdy pomyślał sobie :
"dobra, nie wiem w którą stronę pójdzie, to poczekam sobie", a jak wszyscy czekają, to nigdzie
"dobra, nie wiem w którą stronę pójdzie, to poczekam sobie", a jak wszyscy czekają, to nigdzie

Koslawy troche, ale skoro wszystko juz wiadomo i nie ma stresu przed FOMC, tylko jest bezstres po FOMC to chyba powinna sie umocnic jak i inne waluty.rafmax pisze:czy ktos widzi tego łergiera na ETRY? na m5?
Grzegorz
Ale żenada, nic się nie dzieje...
Tak jak myślałem, 10 mln było w cenie, rynkiem ruszyło by 15 mld albo brak luzowania,
konsola do jutrzejszego PKB Stanów?
-- Dodano: śr 29-01-2014, 20:42 --
jak masz 100 mln długu, to ty masz bank w garści:D

Tak jak myślałem, 10 mln było w cenie, rynkiem ruszyło by 15 mld albo brak luzowania,
konsola do jutrzejszego PKB Stanów?
-- Dodano: śr 29-01-2014, 20:42 --
Jak masz 100.000 zł długu - to bank ma cie w garści,marker74 pisze:Jak Panstwo drukuje kase to wszystko jest oki , ale jak sam chce sobie wydrukowac to dostaje brazoletki na rece i pewnie z 10 lat w sanatorium w pokoju 3 na 3 metry .
jak masz 100 mln długu, to ty masz bank w garści:D

Dawac zlotko na 1252