DayTrading: Środa 29.01.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 30 sty 2014, 00:00

Wzrost
18
40%
Bez zmian
4
9%
Spadek
23
51%

Liczba głosów: 45

Awatar użytkownika
davor5
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 29.01.2014

Nieprzeczytany post autor: davor5 »

Nowy123 pisze:
davor5 pisze:jpy się umacnia czyli jednak kase lokują w Japoni :-) Abe się cieszy ;-)

zle myslisz

UMACNIAJACY SIE JEN zle na JAPANOW nie po to go oslabiali drukujac :) to nie tak jak piszesz ]]USD JPY - RISK OFF na GIELDACH :) JEN TRAKOTANY JEST teraz jako bezpieczna przystan
dokładnie to napisałem ale po swojemu :-)

Awatar użytkownika
marker74
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: marker74 »

gold max 1295
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

chyba jednak doczekamy się większego ruchu wtórnego w porządanym kierunku laga na złocie pięknie się właśnie rysuje na D1 :lol: :lol: :lol: :lol: mów mi PANIE SZATANIE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ostatnio zmieniony 29 sty 2014, 20:29 przez roberttheus, łącznie zmieniany 1 raz.
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pkubiu »

ale kręca a mialobyć tak pięknie autografy wywiady uśmiech żony z przyniesionej kasy zarobionej na spodku edka a tu DUPA!!! laa, laaa, laaaaa poddaje sie banksterka mnie bije :x
chciwość jest dobra

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

UD JPY musi walnac ponizej 101 80 zeby cos na SP500 mocniej ruszyli i przeszli 1770

Awatar użytkownika
grz3siek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: grz3siek »

davor5 pisze:
grz3siek pisze:Kiedy ostatnio widzieliście tak spokojną reakcje na FOMC ;| ? widzieliście wogole kiedyś ?
ja widziałem dzisiaj ale po tym co sie dziaje na emerging markets juz mnie nic nie zdziwi wyglada na to ze jestesmy dni tygodnie przed kolejna zapaścią finansowa swiata co Wy na to?
Tylko ze Madof juz dawno siedzi, a Amber gold było za małe. Kto teraz miał by zbankrutować ;|
Grzegorz

EFFECTIVE

Nieprzeczytany post autor: EFFECTIVE »

grz3siek pisze:
davor5 pisze:
grz3siek pisze:Kiedy ostatnio widzieliście tak spokojną reakcje na FOMC ;| ? widzieliście wogole kiedyś ?
ja widziałem dzisiaj ale po tym co sie dziaje na emerging markets juz mnie nic nie zdziwi wyglada na to ze jestesmy dni tygodnie przed kolejna zapaścią finansowa swiata co Wy na to?
Tylko ze Madof juz dawno siedzi, a Amber gold było za małe. Kto teraz miał by zbankrutować ;|

a to w 2008 mało było dowodów że może każdy? :)

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

grz3siek pisze:
davor5 pisze:
Pierszwsze na tej liście są USA ze swoim długiem który nigdy nie spłacą. Detroit już jest miastem upadłym who is next>>???!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: a najbardziej w dup... dostaną robaki bezrobotne
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
davor5
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: davor5 »

grz3siek pisze:
davor5 pisze:
teraz czas na banki centralne państwa zbankrutują a banki z bilionowymi dlugami zostana same bez pokrycia i koniec finito hasta la vista baby :D :D :D

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

pkubiu pisze:ale kręca a mialobyć tak pięknie autografy wywiady uśmiech żony z przyniesionej kasy zarobionej na spodku edka a tu DUPA!!! laa, laaa, laaaaa poddaje sie banksterka mnie bije :x
oni własnie na to czekają :mrgreen:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Zablokowany