DayTrading: Środa 29.01.2014
Re: DayTrading: Środa 29.01.2014
Kiedy ostatnio widzieliście tak spokojną reakcje na FOMC ;| ? widzieliście wogole kiedyś ?
Grzegorz
widac to na Sp500 może do 1750 doleca mam tam S od 3 m-c!!!! 

chciwość jest dobra
- roberttheus
- Maniak
jest taka szansa ale najpierw niech poradzą sobie z oporem na 1270 szczerze podwójny szczyt i figa z makiem kolegocugan pisze:rafmax pisze:to co chłopaki... 1300 dzis na złocie?
windsurfing na falach trendu
xpuls : QE ograniczone o 10 mld, po 5 hipotecznych i skarbowych
„dane z rynku pracy były mieszane, ale w sumie pokazały POPRAWĘ sytuacji”
Cel stopy nie zmienił się – nadal 6,5% (obecnie 6,7%)
„aktywność poprawia się”
jeśli nie będzie niespodzianek „Fed planuje ograniczać QE stopniowo na kolejnych posiedzeniach”
Naszym zdaniem: komunikat pozytywny dla dolara; w obecnych okolicznościach może pomóc przedłużyć korektę na rynku akcji
„dane z rynku pracy były mieszane, ale w sumie pokazały POPRAWĘ sytuacji”
Cel stopy nie zmienił się – nadal 6,5% (obecnie 6,7%)
„aktywność poprawia się”
jeśli nie będzie niespodzianek „Fed planuje ograniczać QE stopniowo na kolejnych posiedzeniach”
Naszym zdaniem: komunikat pozytywny dla dolara; w obecnych okolicznościach może pomóc przedłużyć korektę na rynku akcji
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
pomalutku już sie rozpędzają jeszcze bedzie sie działo
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

jada z tym zlotem na 1200 czy nie 

ja widziałem dzisiaj ale po tym co sie dziaje na emerging markets juz mnie nic nie zdziwi wyglada na to ze jestesmy dni tygodnie przed kolejna zapaścią finansowa swiata co Wy na to?grz3siek pisze:Kiedy ostatnio widzieliście tak spokojną reakcje na FOMC ;| ? widzieliście wogole kiedyś ?
- roberttheus
- Maniak
no właśnie przestańcie kulać dropsa tylko sprzedawać xau kupować $$$
windsurfing na falach trendu
złoto najpierw wykosi stopy od góry a pozniej zacznie się zjazd we własciwym kierunku tak to widzę
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

pkubiu pisze:widac to na Sp500 może do 1750 doleca mam tam S od 3 m-c!!!!
1750 to teraz następne wsparcie, 1770 pękło