jak po 15 nie będzie ruchu up na ujku, to może warto będzie się rozglądać za L na Edku ,BOCZEK pisze:też mnie to zastanawiaMarcin30 pisze:dziwne, że ujek wali na dół....
zobaczymy
jak po 15 nie będzie ruchu up na ujku, to może warto będzie się rozglądać za L na Edku ,BOCZEK pisze:też mnie to zastanawiaMarcin30 pisze:dziwne, że ujek wali na dół....
no , mi z ichi W1 wychodzi 3 ,1363 , siły kosmosu zweryfikująNowy123 pisze:![]()
![]()
![]()
a co z fake'ami?? Poza tym mam opóźnienie na platformie z 1-2 sek to mi ucieknie ze 100 pipsiakówatlanticos pisze:zobaczysz na wykresie w kilka sekund...Lucash pisze:Witam Panowie jestem tu nowy, dopiero zaczynam grać na FX i od razu mam pytania co do dzisiaj:
1. czy na edku, UJ i USD/CHF to są flagi? Jeśli tak to grając tylko pod AT wniosek jest jeden słaby dolar
2. Będzie jakaś transmisja z FOMC? Skąd się dowiedzieć czy obniży QE czy nie??
łap L,Nowy123 pisze:EDZIU leci sie 13600 15580 a pozniej po przejsciu 13550 juz przepasc na 13400
dobierane, dobieranepsxor pisze:jak wasze eLeczki na edziu? TsunamiPL jak Ci teraz podpowiada magiczna kula ? to zagram dokładnie na odwrot