risk on, jak najbardziejMowmiSasiad pisze:Nowy123: A to ZUS musi je sprzedawać te obligacje zamiast czekać na wykup? Następna rzecz to z tego co pamiętam MF wyemitowało już ponad połowę długu zaplanowanego na ten rok, więc podaży nie będzie już dużej. Po za tym prawie wszyscy czekają na koniec telenoweli z OFE żeby wrócić na GPW razem z kapitałem zagranicznym. To teraz PLN ma tracić? Liczę, że Helicopter Ben uspokoi dziś rynek i znowu wajcha przechyli się na RISK ON
DayTrading: Środa 29.01.2014
Re: DayTrading: Środa 29.01.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
MowmiSasiad pisze:Nowy123: A to ZUS musi je sprzedawać te obligacje zamiast czekać na wykup? Następna rzecz to z tego co pamiętam MF wyemitowało już ponad połowę długu zaplanowanego na ten rok, więc podaży nie będzie już dużej. Po za tym prawie wszyscy czekają na koniec telenoweli z OFE żeby wrócić na GPW razem z kapitałem zagranicznym. To teraz PLN ma tracić? Liczę, że Helicopter Ben uspokoi dziś rynek i znowu wajcha przechyli się na RISK ON
TRACI jak i DO FUNTA i do USD
tutaj chodzi o RISK OFF co do rynkow rozwijających sie
-
Krzymajster
- Stały bywalec

edek jak hans kosi kosi lapki zrobil... czekamy na eksplozje 
Krzymajster, a w którą stronę Ty oczekujesz eksplozji ? 
-
Krzymajster
- Stały bywalec

niebo szwagier niebo 
Coraz więcej chętnych na L, utwierdza mnie w S 
tu bardziej chodzi o to by banka na obligacjach nie pekla a druk wiecznie trwac nie bedziepedro pisze:risk on, jak najbardziejMowmiSasiad pisze:Nowy123: A to ZUS musi je sprzedawać te obligacje zamiast czekać na wykup? Następna rzecz to z tego co pamiętam MF wyemitowało już ponad połowę długu zaplanowanego na ten rok, więc podaży nie będzie już dużej. Po za tym prawie wszyscy czekają na koniec telenoweli z OFE żeby wrócić na GPW razem z kapitałem zagranicznym. To teraz PLN ma tracić? Liczę, że Helicopter Ben uspokoi dziś rynek i znowu wajcha przechyli się na RISK ONwięcej można zyskac tym ruchem niz stracic,
a skoro obligacji wykup w usa, zostanie przeniesiony na przyszlych emerytow
jak planują to można dalej drukowac
Duży macie wolumen?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Kazimierz S
- Pasjonat

Na eu podwójne dno na h1 i flaga na d1 zrobione, fajne miejsce pod L, ale zobaczymy co dalej.
Miód kupuj tylko Polski.
- krzychu3_1989
- Pasjonat

może i tak ale pamiętaj ja obetnie o 10mld to niespodzianki nie będzie i reakcja może być nie duża a jak nie obetnie bo ....P3rkoz pisze:Coraz więcej chętnych na L, utwierdza mnie w S
no to może być euforia
osobiście bez pozycji poczekam popatrzę