Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
Wel3s
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: Wel3s »

Adrianoforex pisze:zastrzyki z wlasnej krwi w bark? strasza mnie tym ale ponoc to bardzo dobre?
Jest kilka metod w zależności od potrzeby, ze świeżej krwi, oraz częściej z krwi poddanej obróbce, często jest to osocze + trombocyty, czasem krew jest wymrażana etc. Powinien Pan się zgodzić na taką terapię, ponieważ jest wysoce efektywna, znacząco przyspiesza leczenie i zwiększa szanse na odzyskanie pełnej sprawności. A z doświadczenia wiem, że bark warto mieć zdrowy, bo sam od czterech lat jestem niepełnosprawny z powodu uszkodzenia barku, nfz się na mnie wypiął, ale to już nie pierwszy raz, prywatnie koszt operacji kilkadziesiąt tysięcy i tylko 50% szansy że będzie lepiej a 50, że będzie jeszcze gorzej niż jest, więc nauczyłem się żyć z niepełnosprawnością, ale smutne to życie, kiedy wcześniej człowiek był bardzo aktywny.

Dlatego naprawdę warto zgodzić się na terapię i dać się odpowiednio im poskładać :D, a nawet dodatkowo zapytać się lekarzy o podobny zabieg w przypadku kolan, po artroskopii, przyspieszona zostanie regeneracja i szybko zniknie stan zapalny, więc i bólu będzie mniej.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Adrianoforex pisze:
cajto pisze:Również życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Dychnij sobie od tradingu na kilkanaście dni, skup się na rekonwalescencji. FX nie zając, nie ucieknie.
Potraktuj to zdarzenie jako pullback w trendzie wzrostowym, trochę Cię poturbowało, na szczęście SL zadziałał, teraz czas na małą konsolę, a później znów do góry :wink: :564:

ale co innego tutaj robic, w poniedzialek bede juz chyba gdzie indiej, tutaj mamy na 8 jeden tv na monety ha ha przerwy to bede mial w przyslym tygodniu, mial ktos z was jakies zastrzyki z wlasnej krwi w bark? strasza mnie tym ale ponoc to bardzo dobre?
ladny mlynek - osmiu chopa na oddziale. Zaloze sie ze jak wyjda ze szpitala to zalaza konta i beda grali na forex. Pewnie tyle im naopowiadales ze maja o tym sny :lol: a moze poznales tam kogos kto juz gra :?:
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Zdrowia Panie życze.
Ciężka sprawa takie wypadki, mało przyjmemne polskie szpitale itp, itd... POWODZENIA!
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Nemojimmy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Nemojimmy »

Adrian jeśli masz siły i ochotę,to mógłbyś opisać na jakiej podstawie dokładniej przewidujesz zmienność danej waluty.Chodzi mi oto kiedy przygotowywać się na jakieś dłuższe ruchy nawet 40-50 pipsowe :) ?

makonak
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: makonak »

Może najpierw pozwolisz mu się pozbierać. Zdrowie najważniejsze. Adrian szybkiego powrotu do zdrowia, można się czegoś od Ciebie nauczyć, a to ważne.

Awatar użytkownika
Nemojimmy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Nemojimmy »

makonak pisze:Może najpierw pozwolisz mu się pozbierać.
A czy przypadkiem tego nie napisałem?

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia
dążenie do zwycięstwa z tego co widzę to Pana istotna cecha, wiara ta na pewno sprzyja stanięciu na nogi i wyjściu ze szpitala :wink:

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Przepraszam, że nie piszę ale ostatnie kilka dni po prostu zwijam się z bólu. Teraz dopiero czuję każdy uraz. Chciałem wam gorąco podiękować za setki życzeń i pomoc w poszukiwaniu specjalistów. To jest siła, wielu ludzi pomaga jak tylko może. Jak juz będzie boleć ciut mniej to wrócę na forum. P środkach przeciwbólowych o wiele lepiej idzie trading. Niestety mają mnie za wariata i myślą, że cały czas mam przezd soba aparat monitorujący prace serca. My forexowicze na prawdę jestesmy mało znaną kasta. :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
DonForex:-)
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: DonForex:-) »

U mnie w pracy ciągle gadają, że do ekg jestem podłączony :) Zdrówka życzę ;-) !
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Powitać. Walczycie? Uważajcie tylko na jutrzejszy dzień. Licho nie śpi. Wszystko mnie boli, ledwo pisze na razie.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Zablokowany