zgadza sie index dolara leci na łeb, najpierw rozjechal jedno wsparcie, teraz bierze sie za drugie. jesli mu sie uda to jutro powtorka z rozrywki z dnia dzisiejszego.Kazimierz S pisze:Dolar dziś traci do wszystkich majorsów , a nawet do złotówki (i to sporo), traci też do większości towarów (najwięcej do "antydolara" - czytaj gold), a amerykańskimi akcjami się dzisiaj podcierająHodis pisze:Chłopaki krótkie szybkie pytanko, co za dane ew wypowiedź poleciały że tak edka wywaliło ?
DayTrading: Czwartek 23.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 23.01.2014
ja teraz całe depo w S na kablu
Co by tu powiedzieć - chyba każdy chciał by wiedziećHodis pisze:Chłopaki krótkie szybkie pytanko, co za dane ew wypowiedź poleciały że tak edka wywaliło ?

Zaczęło się od doskonałych PMI Francji, Niemiec i Eurostrefy. EBC oznajmił, że ostrożnie ale będą się wycofywać z ograniczania i cięcia stóp. To było powodem UPu a dalej dołożyli Amerykańce jak to robią codziennie, niezależnie od tego czy dolar traci czy zyskuje. Więc wyszło 200pips. Teraz do tego dołożą jeszcze Japońce.Kazimierz S pisze:Dolar dziś traci do wszystkich majorsów , a nawet do złotówki (i to sporo), traci też do większości towarów (najwięcej do "antydolara" - czytaj gold), a amerykańskimi akcjami się dzisiaj podcierająHodis pisze:Chłopaki krótkie szybkie pytanko, co za dane ew wypowiedź poleciały że tak edka wywaliło ?

Halo, halo mamy trend wzrostowy

Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
Nikt Ci nie powie bo nie ma powodów - po prostu kilka osob z miliardamia w kieszeni zrobiły tranzakcje. Tak po prostu.Hodis pisze:Chłopaki krótkie szybkie pytanko, co za dane ew wypowiedź poleciały że tak edka wywaliło ?
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
uważaj, bo możasz ładować się w 3 falę - a jutro piątek więc mogą Ci nie wybaczyć i być bezlitośniTomasz196407 pisze:ktoś pisał o sell na złocie z rejonu 1280?![]()
jestem za
sell limit 1275
sl 1280
tp 1220
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czuję, że dzisiaj nieźle tyłki przetrzepało, zresztą też dostałem obuchem
aby trochę przytemperować swój tryb "Boga" jak to ktoś wczoraj fajnie ujął. Ostatnio doszedłem do wniosku, że najlepiej jednak czekać na zamknięcie sesji i wtedy podejmować decyzję. Z głupia frant dzisiaj złamałem swoją własną zasadę no i
Jutro też jest dzień

Jutro też jest dzień

Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
kabel przebija
ja nawyczucie też wszedłem - a system sygnalu nie wygenerował i jest lipa 
ALe co tu dużo gadać - każdy to zna

ALe co tu dużo gadać - każdy to zna

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
łapki pod dupkę i będzie git 

-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową