DayTrading: Czwartek 23.01.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 24 sty 2014, 00:00

Wzrost
22
47%
Bez zmian
5
11%
Spadek
20
43%

Liczba głosów: 47

rafmax
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 23.01.2014

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Kazimierz S pisze:
Hodis pisze:Chłopaki krótkie szybkie pytanko, co za dane ew wypowiedź poleciały że tak edka wywaliło ?
Dolar dziś traci do wszystkich majorsów , a nawet do złotówki (i to sporo), traci też do większości towarów (najwięcej do "antydolara" - czytaj gold), a amerykańskimi akcjami się dzisiaj podcierają :p
zgadza sie index dolara leci na łeb, najpierw rozjechal jedno wsparcie, teraz bierze sie za drugie. jesli mu sie uda to jutro powtorka z rozrywki z dnia dzisiejszego.
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

frytek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: frytek »

ja teraz całe depo w S na kablu

Awatar użytkownika
P3rkoz
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: P3rkoz »

Hodis pisze:Chłopaki krótkie szybkie pytanko, co za dane ew wypowiedź poleciały że tak edka wywaliło ?
Co by tu powiedzieć - chyba każdy chciał by wiedzieć ;) Poszły w miarę dobre dane z EU, ale takiego ruchu to raczej nie tłumaczy.

Awatar użytkownika
Takitam
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Takitam »

Kazimierz S pisze:
Dolar dziś traci do wszystkich majorsów , a nawet do złotówki (i to sporo), traci też do większości towarów (najwięcej do "antydolara" - czytaj gold), a amerykańskimi akcjami się dzisiaj podcierają :p
Zaczęło się od doskonałych PMI Francji, Niemiec i Eurostrefy. EBC oznajmił, że ostrożnie ale będą się wycofywać z ograniczania i cięcia stóp. To było powodem UPu a dalej dołożyli Amerykańce jak to robią codziennie, niezależnie od tego czy dolar traci czy zyskuje. Więc wyszło 200pips. Teraz do tego dołożą jeszcze Japońce. :wink:
Halo, halo mamy trend wzrostowy :569:
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

Nikt Ci nie powie bo nie ma powodów - po prostu kilka osob z miliardamia w kieszeni zrobiły tranzakcje. Tak po prostu.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

Tomasz196407 pisze:ktoś pisał o sell na złocie z rejonu 1280? :D
jestem za
sell limit 1275
sl 1280
tp 1220
uważaj, bo możasz ładować się w 3 falę - a jutro piątek więc mogą Ci nie wybaczyć i być bezlitośni
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Takitam
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Takitam »

Czuję, że dzisiaj nieźle tyłki przetrzepało, zresztą też dostałem obuchem :wpale: aby trochę przytemperować swój tryb "Boga" jak to ktoś wczoraj fajnie ujął. Ostatnio doszedłem do wniosku, że najlepiej jednak czekać na zamknięcie sesji i wtedy podejmować decyzję. Z głupia frant dzisiaj złamałem swoją własną zasadę no i :wpale:
Jutro też jest dzień :mrgreen:
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.

balc3r
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: balc3r »

kabel przebija

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

ja nawyczucie też wszedłem - a system sygnalu nie wygenerował i jest lipa :D
ALe co tu dużo gadać - każdy to zna :)
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
yareck1
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: yareck1 »

łapki pod dupkę i będzie git :P
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową :D

Zablokowany