bfx journal

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Re: bfx journal

Nieprzeczytany post autor: bfx »

Spoko :)
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Zmiana planów, będę grał jednak na jednej parze. Nie z powodu sytuacji na screenie ale stwierdziłem że był to głupi pomysł. Grając na samym edku zrobiłem duży postęp i nie ma co tego na razie zmieniac. Co do sytuacji to już tej pary nie lubie :) Sponiewierali mi zlecenie ale moja wina bo się pomyliłem. Poza tym próbowałem L, nie dużo brakło i by się udało. Niedawno ponowiłem, zobaczymy. Były dwa fbo na dole. Nie jestem pewien co do TP, dałem w miarę blisko.

EDIT: out na 0. Idę spac a za blisko SL było.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

:shock: Ale poszli dzisiaj. Ja się w końcu wyspałem. Wszedłem w L ale ostrożnie bo już może byc tyle na dzisiaj wzrostów. Poranny long wylądował by na TP jakbym poszedł spac 5 minut później :)

EDIT: Mam dysleksje i dysortografie, jak piszę z telefonu to mogę robic straszne byki :/

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Kolejny test, ha ha. Taką sytuację chciałem zobaczec. Nie było w żadnym momencie możliwości wyjścia na zero. Fajnie że tak się stało. Strata jest kolosalna. Teraz będę robił trochę inaczej. Tylko M5 i tylko jak siedzę na kompie, czyli tak bardziej na poważnie.

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

L zamknięte na +12, strata z nocy odrobiona. Usdchf wpodło w okrągły poziom 0.90000.

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Shit! :wall: Drugie L to totalna głupota. S powinno byc dopiero po przebiciu czerwonej linii.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Granie po tak mocnym ruchu w drugą stronę przeważnie kończy się stratą. Ja to w ogóle nie lubię takich sytuacji, staram się odpuszczać zagrania po takim strzale. Chyba, że robią ładny setup w kierunku strzału.

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Midas pisze:Granie po tak mocnym ruchu w drugą stronę przeważnie kończy się stratą. Ja to w ogóle nie lubię takich sytuacji, staram się odpuszczać zagrania po takim strzale. Chyba, że robią ładny setup w kierunku strzału.
No wiem, dałem ciała znowu.

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Ugrałem dzisiaj w nocy 5 pips :) Ktoś pomyśli pewnie że jestem głupi bo gram na edku po nocach ale tu nie chodzi mi o to żeby pipsów nakośic. Cena w nocy zachowuje się podobnie tylko kilka razy wolniej. Ja się dopiero uczę i najważniejsze dla mnie jest dobrze ocenic co się dzieje na wykresie. Jak się to uda ustalic, to trzeba się tylko dostosowac do sytuacji. Ta elka na screenie była dobra bo dotarła do TP1, myślałem że pójdą wyżej do tych ZL z D1. Sytuacja szybko się zmieniła. H1 po tym FBO ładnie się zamknęło, może coś z tego będzie.

EDIT: Out -6, zrobili FBO na dzisiejszym low po czy ładnie się zachowują na L. Czekam..

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

-18 dzisiaj. Szkoda. Mimo to kolejny tydzień na plusie ale mogło byc bardzo dobrze. Mam problem; wiem co robie źle, cały czas myślę o tym żeby tego nie robic i to robię :D Wchodzę bez potwierdzenia. Poza tym jest postęp w innym miejscu, coraz więcej widzę na wykresie.. Raczej to tyle na dzisiaj, chyba że w miarę agresywnie wyjadą w którąś stronę z tej konsolidacji.

ODPOWIEDZ