Nie wazne gdzieBOCZEK pisze:niech tylko dane o 10 okażą sie lepsze, to tych Esek bedziesz szukał przy 1,37
DayTrading: Czwartek 23.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 23.01.2014
proponuje, przy 1.37 - 1.39psxor pisze:Edek wkurwiaczbede szukal esek wyzej
świeca h4, ajkkolwiek by się nie zamknęła wygląda szałowo
dobryy,
wczoraj ciakwa dyskusja o długościach penisów była
teraz jakby troche plus, ale pozycje za małe, żeby na seszele starczylo
bless,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
szczerze mowiac to 1,36 sie spodziewałem od wczoraj, ale ze az 3640 (ja do tej pory ) to troche mnie zaskoczył, ale postanowiłem mu nie przeszkadzac... 
kabel tez dobry gigus. ciekawe jak bedzie wygladac dzisiejsza D1. Do czasu jej zamkniecia odpuszczam sobie trading na tej parze.
kabel tez dobry gigus. ciekawe jak bedzie wygladac dzisiejsza D1. Do czasu jej zamkniecia odpuszczam sobie trading na tej parze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
pedro pisze:proponuje, przy 1.37 - 1.39psxor pisze:Edek wkurwiaczbede szukal esek wyzej
świeca h4, ajkkolwiek by się nie zamknęła wygląda szałowo![]()
https://www.tradingview.com/x/QmD7nDy0/
dobryy,
wczoraj ciakwa dyskusja o długościach penisów byłaja mam krótkiego, 0,1 do 0,3 lota, standard. 1 MC przez 7 msc trejdingu,
teraz jakby troche plus, ale pozycje za małe, żeby na seszele starczylo
bless,
Pozwol ze poczekam na dane z eu, wtedy zadecyduje
a, zapomniałem dodac, że rzeźnik jest mistrzem.... 2,5 figury w niecałe 3 dni... 
@psxor: pozwalam ....
@psxor: pozwalam ....
Jutro też jest dzień.
-
beyond
Aj, moje longi dostały po łapach, przynajmniej już ma pewność, że jest hossa na dolarze.
pisalem na poczatku stycznia ze na kablu zabraklo kilku pipsow do dobrych esek, teraz tam jestesmy znowu, apteka czy zmiana scenariusza?xPabloo pisze:a ja sobie kupiłem kabla na szczycie - licze ze pojda na nowe szczyty np 1.67
ale spokojnie, pierwszy mocny sufit już za 30 pipsó, czyli w okolicach 1.3670
-- Dodano: czw 23-01-2014, 11:00 --
dane lepsze, pytanie czy starczy kasy na przenice owego sufitu
-- Dodano: czw 23-01-2014, 11:00 --
dane lepsze, pytanie czy starczy kasy na przenice owego sufitu
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Wow... jestem pod wrażeniem.
Tak jak już powtarzałem. Oczekujący na korektę na kablu pewnie się jej doczekają ale z rejonów 1.69 - 1.71 (początek lutego)
Potem obsuwa do okolic 1.6 jak najbardziej będzie możliwa i jest mile widziana.
Tak więc moje analizy długoterminowe z listopada jak i ich czas się sprawdzą
Tak jak już powtarzałem. Oczekujący na korektę na kablu pewnie się jej doczekają ale z rejonów 1.69 - 1.71 (początek lutego)
Potem obsuwa do okolic 1.6 jak najbardziej będzie możliwa i jest mile widziana.
Tak więc moje analizy długoterminowe z listopada jak i ich czas się sprawdzą
Bemowo a Ty co o tym sadzisz? Kabel/edek?