DayTrading: Środa 22.01.2014
Re: DayTrading: Środa 22.01.2014
tez to zauwazylem
hahaha

-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

- krzychu3_1989
- Pasjonat
a czy te 20 lub 30 lotów nie jest spowoduje zmiany ceny o 1 albo 2 pipsy to by trochę krzyżowało plany wszystko zależy od aktualnej głębokości rynkuyeahman pisze:Wszystkie - z uwzględnieniem że ten system to będzie automat konfigurowany na bardzo mały TP (koło 3-4pipsów) z ogromną skutecznścią (wychodzi 98% z ostanich 1.5 miesiaca 112 sygnałów) i gigantycznym wolumenem pozycjiBemowo1 pisze:miłe czy mile?????yeahman pisze:Komentarze mile widziane.(myślę o 20-30 lotach) to wyjdzie jakieś 2700zł z jednego sygnału
system jednak się wdaje ciekawy i zawsze o takim marzyłem tylko jestem ciekaw co generuje u Ciebie te odpowiednie sygnały??
pr7emo pisze:podtrzymują niskie wskaźniki rozwoju, to dobrze bo razem z tym nie będą zacieśniać polityki pieniężnejNowy123 pisze:02:45 CNY Wskaźnik HSBC Manufacturing PMI w Chinach 50,6 50,5
Chiny maja banke na nieruchomosciach i zlych kredytow co raz wiecej wczorajszy info to potwierdzilo ale drukarki do dziala

1. Faktycnie jakby wchodzić w rpzeciwnesygnały to zawsze by dąło radę coś z tego ugrać ale -- TO NORMALNE PRZECIEŻ MAMY KONSOLE
poza tym SL byłby mega duży - a tutaj jest mały
16 pisów.
2. 20-30 lotów nie zrobi żadnej różnicy. Obecnie wchodze po 5-10 lotów i ani nie pierdnie ceną
System mi siepodoba bo - jade na seszele i mam w dupie - tylko musze bycna tyle trzeźwy żeby wypłaty robić

2. 20-30 lotów nie zrobi żadnej różnicy. Obecnie wchodze po 5-10 lotów i ani nie pierdnie ceną

System mi siepodoba bo - jade na seszele i mam w dupie - tylko musze bycna tyle trzeźwy żeby wypłaty robić

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Coś na poparcie moich słów.yeahman pisze:1. Faktycnie jakby wchodzić w rpzeciwnesygnały to zawsze by dąło radę coś z tego ugrać ale -- TO NORMALNE PRZECIEŻ MAMY KONSOLEpoza tym SL byłby mega duży - a tutaj jest mały
16 pisów.
2. 20-30 lotów nie zrobi żadnej różnicy. Obecnie wchodze po 5-10 lotów i ani nie pierdnie ceną![]()

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kto gra grubo wygrać musi.
yeahman pisze:1. Faktycnie jakby wchodzić w rpzeciwnesygnały to zawsze by dąło radę coś z tego ugrać ale -- TO NORMALNE PRZECIEŻ MAMY KONSOLEpoza tym SL byłby mega duży - a tutaj jest mały
16 pisów.
2. 20-30 lotów nie zrobi żadnej różnicy. Obecnie wchodze po 5-10 lotów i ani nie pierdnie ceną![]()
to co ja tuta jrobie jak tu graja po 20 - 30 lotow

Sygnały sygnały.....
Ilekroć testuje strategie uśredniające dochodzę do wniosku, że zawsze można jechać na dwa baty - uśredniać w jeną i drugą stronę.
Setupy jednak muszą się różnić.
Najważniejszy MM
Ilekroć testuje strategie uśredniające dochodzę do wniosku, że zawsze można jechać na dwa baty - uśredniać w jeną i drugą stronę.
Setupy jednak muszą się różnić.
Najważniejszy MM
Nowy123 pisze:yeahman pisze:1. Faktycnie jakby wchodzić w rpzeciwnesygnały to zawsze by dąło radę coś z tego ugrać ale -- TO NORMALNE PRZECIEŻ MAMY KONSOLEpoza tym SL byłby mega duży - a tutaj jest mały
16 pisów.
to co ja tuta jrobie jak tu graja po 20 - 30 lotow![]()
nowy hhaahha ja tez sie zastanawiam

-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 

zbierasz okruchy z pońskiego stołuNowy123 pisze:
to co ja tuta jrobie jak tu graja po 20 - 30 lotow![]()