DayTrading: Środa 22.01.2014
Re: DayTrading: Środa 22.01.2014
Witam
MS wystopowany na kablu 1,6540 (open 1,6440 TP 1,6120), zatem czas na pierwsze S
MS wystopowany na kablu 1,6540 (open 1,6440 TP 1,6120), zatem czas na pierwsze S
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
robi sie ciekawie.
mianowicie, EG własnie dotarło tam gdzie miało dotrzec
czyli do swojej strefy popytu na W1. Zobaczymy czy bedzie jakas reakcja. Jesli bedzie wcale nie jest powiedziane że kabel musi robić nowe szczyty. Jak pisałem wczesniej dzis warto go obserwowac w strefie 1,6560-80. Ja nie bede kusił losu i napewno zrealizuje tam czesc zysków:)
edit: i juz jest na EG młotek up na m5 po zwale
ale jedna jaskółka wiosny nie czyni...
mianowicie, EG własnie dotarło tam gdzie miało dotrzec

edit: i juz jest na EG młotek up na m5 po zwale

http://comparic.pl/listings/nowe-zlecen ... n-stanley/P4W3L pisze:Witam
http://comparic.pl/listings/podsumowani ... 1-19-2014/ ma kolejne oczekujące, z 13 stycznia pozycja zamknięta SLpsxor pisze:http://comparic.pl/listings/nowe-zlecen ... n-stanley/P4W3L pisze:Witam
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
Bemowo1 dzięki za odpowiedz
Jak myślicie na NZDUSD spadki czy wzrosty ? Pomocną linię testuje już 2 raz i bez skutku do spadków

Jak myślicie na NZDUSD spadki czy wzrosty ? Pomocną linię testuje już 2 raz i bez skutku do spadków
rafmax pisze:robi sie ciekawie.
mianowicie, EG własnie dotarło tam gdzie miało dotrzecczyli do swojej strefy popytu na W1. Zobaczymy czy bedzie jakas reakcja. Jesli bedzie wcale nie jest powiedziane że kabel musi robić nowe szczyty. Jak pisałem wczesniej dzis warto go obserwowac w strefie 1,6560-80. Ja nie bede kusił losu i napewno zrealizuje tam czesc zysków:)
edit: i juz jest na EG młotek up na m5 po zwaleale jedna jaskółka wiosny nie czyni...
zeby nie byc gołosłownym EG:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja juz zapakowany 1 eska na 1.6550, kolejna na 6580 sl 6620rafmax pisze:rafmax pisze:robi sie ciekawie.
mianowicie, EG własnie dotarło tam gdzie miało dotrzecczyli do swojej strefy popytu na W1. Zobaczymy czy bedzie jakas reakcja. Jesli bedzie wcale nie jest powiedziane że kabel musi robić nowe szczyty. Jak pisałem wczesniej dzis warto go obserwowac w strefie 1,6560-80. Ja nie bede kusił losu i napewno zrealizuje tam czesc zysków:)
edit: i juz jest na EG młotek up na m5 po zwaleale jedna jaskółka wiosny nie czyni...
zeby nie byc gołosłownym EG:

Mozesz miec z tego udany ładny trejd, aczkolwiek osobiście jeszcze sie nie przestawiam na S, jeszcze troche poczekam, bo poki co kabel powiedział A ale nie powiedział jeszcze B
.

pikenie
na GBP PLN wiecej pisow daja niz na KABLU

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nieźle a masz jakis wykres eg w szerszej perspektywie ?rafmax pisze:robi sie ciekawie.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem