DayTrading: Środa 22.01.2014
Re: DayTrading: Środa 22.01.2014
Witam panowie. To co naniosłem na wykres jest dobrej myśli ? Czekamy na małą korektę a potem dól jako fala 3 ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tematu indexów nie poruszam (brak zdania) ale z kablem to bądż gotowy dzisiaj na cuda[/quote]Bemowo1 pisze:dokładnie mam 27% w s na indeksachadk77 pisze:
Udowodnij i wsadź 30 % depo na S
"cuda" to już od lat się dzieją http://kariera.pb.pl/3505681,19729,3-pr ... -ludzkosci
z tym EU to juz tak szybko bym sie nie rozpedzał down. bedzie down ale wg mnie nie dzis. edziu nie dotarł do 1,36 a przynajmniej do 1,3595 co uwazam za obraze jego majestatu 
co do tematu indeksów
adk, jest szansa ze masz racje ale mimo wszystko zalecałbym abyś zapoznał sie z filmikiem z mojej stopki...

co do tematu indeksów
adk, jest szansa ze masz racje ale mimo wszystko zalecałbym abyś zapoznał sie z filmikiem z mojej stopki...

Ostatnio zmieniony 22 sty 2014, 09:44 przez rafmax, łącznie zmieniany 1 raz.
Myśl dobra.......BoosTone pisze:Witam panowie. To co naniosłem na wykres jest dobrej myśli ? Czekamy na małą korektę a potem dól jako fala 3 ?
ale znaczki na wykresie nie muszą dokładnie zatrzymać ruchu w przeciwnym kierunku - jest także inny wariant oznaczenia (prowzrostowy)
-- Dodano: 22 sty 2014, 10:46 --
mam wrażenie, że nie będzie testu dołka na edku... zobaczymyrafmax pisze:z tym EU to juz tak szybko bym sie nie rozpedzał down. bedzie down ale wg mnie nie dzis. edziu nie dotarł do 1,36 a przynajmniej do 1,3595 co uwazam za obraze jego majestatu
co do tematu indeksów
I gratuluję wczorajszych długich na kablu - super robota - jeszcze większe jaja

ktoś coś wie na temat kabla? 

Świeca dzienna ma szansę zasłonić dzisiaj wczorajszą (ponowny retest kanału do którego wróciliśmy) i updavor5 pisze:ktoś coś wie na temat kabla?
-- Dodano: 22 sty 2014, 11:16 --
kangur
prawdopodobnie zakończone 5 fal do dołu- duża korekta????
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
hmm, jak dla mnie up bez zbednych popierdółekBemowo1 pisze:Świeca dzienna ma szansę zasłonić dzisiaj wczorajszą (ponowny retest kanału do którego wróciliśmy) i updavor5 pisze:ktoś coś wie na temat kabla?

jeszcze dzis 1,6560-80 ? z AT mi tak wychodzi. zobaczymy co na to newsy

miejmy nadzieję,rafmax pisze:hmm, jak dla mnie up bez zbednych popierdółekBemowo1 pisze:Świeca dzienna ma szansę zasłonić dzisiaj wczorajszą (ponowny retest kanału do którego wróciliśmy) i updavor5 pisze:ktoś coś wie na temat kabla?
jeszcze dzis 1,6560-80 ? z AT mi tak wychodzi. zobaczymy co na to newsy
ale osoby o słabych nerwach lub niepełnoletnie proszone są o wyłączenie odbiorników
Bemowo1 zasięg fali 3 sprawdza się biorąc wielkość fali pierwszej i odkładając ją na wierzchołek ?
wielkość fali pierwsze przenosisz na dołek fali 2 - wtedy masz ekspansję fali 1 mierzysz wtedy ile % ma fala 3 względem fali 1BoosTone pisze:Bemowo1 zasięg fali 3 sprawdza się biorąc wielkość fali pierwszej i odkładając ją na wierzchołek ?