Kiss trading - najprostszy sposob zarabiania
tak sie przypatrzylem temu w weekend i pomyslalem ze moze sprobowac. backtesty na ej w zestawie z solarem wygladaly niezle. dzis wobec flatu na g/j sprobowalem i lekko scialem 50 pips na luzaczku na ej .wejscie przy krosie ema potwierdzone solarem / fisher nieco zmodyfikowany/ , zamkniecie przy przecieicu ema 3 z kursem i 786 ostatniej fali. na ej30 zapowiada sie w miare skutecznie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jakie masz parametry Slope'a?
Dodano po 8 minutach:
Jakby ktoś chciał to mieć na 1-m wykresie... NonLagMA_v4 to inna nazwa Slope'a. Analizowałem kod i to jest to samo.
Dodano po 8 minutach:
Jakby ktoś chciał to mieć na 1-m wykresie... NonLagMA_v4 to inna nazwa Slope'a. Analizowałem kod i to jest to samo.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, to najbogatsi byliby niewolnicy.
Musisz wiedzieć, czego chcesz, wierzyć, że to osiągniesz i działać, by to zrealizować.
Najbardziej niebezpieczna broń na Ziemi: ludzki mózg...
Musisz wiedzieć, czego chcesz, wierzyć, że to osiągniesz i działać, by to zrealizować.
Najbardziej niebezpieczna broń na Ziemi: ludzki mózg...
nic to , jakos sie udalo
moze przez ta dorzucona lwma, moze przez fibo zupa ,moze przez xmeter,moze przez crossma . grunt to do przodu
/zamiast fishera czy solara mozna wrzucic WCCI czy stohist /.moze wystarczylby tylko fibo zupa i crossema ale ja to zawsze musze miec potwierdzenie z kilku-kilkunastu roznych matematycznie wskaznikow / i tak nie pokazalem wszystkich
/