Kiss trading - najprostszy sposob zarabiania

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Cox
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Cox »

NewTrader
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: NewTrader »

Cox pisze:dzisiaj Kissem na Ejmanie od rana do teraz 200p szło zrobić Very Happy
no naprawdę super, tylko przy takim trendzie każdy wskaźnik pokazuje dobrze.. ale w konsolidacji to juz inna bajka

Cox
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Cox »

ale tu jest wszystko proste i co se komplikować zycie, to by było na tyle :D

NewTrader
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: NewTrader »

ale tu jest wszystko proste i co se komplikować zycie, to by było na tyle Very Happy
hmm mam propozycje może bedziesz prowadził dziennik z gry tym systemem?

Matti...2302
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Matti...2302 »

Hahaha! Może rzeczywiście za dużo kombinowania... ja dopiero zacząłem, uczę się na Imranie Saicie i mam tyle tych wskaźników że wykresu nie widać... może to się wydaje głupie i banalne, ale jeśli jest skuteczne to WHY NOT...??? :)

Awatar użytkownika
bbjurek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: bbjurek »

marcin26 pisze:w moim wypadku caly system to fibo
Możesz dokładniej napisać jak używasz fibo? Czy do potwierdzenia zmiany kierunku przez średnią, czy jakoś inaczej...
bbjurek

marcin26
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marcin26 »

Fibo traktuje jako ostrzezenie oraz pomoc przy ustalaniu sl i tp.ciezko w jednym poscie opisac jak sie uzywa tego narzedzia,chyba nalezy poprostu swoje godz przed nim przesiedziec..natomiast srednia 3*3 i jej zachowanie sluzy mi do podejmowania decyzji i tu nic nowego nie wymyslilem-jedna swieczka ja przebija i na kolejnej otwieram pozycje.nic nadzyczajnego,ale dziala

Awatar użytkownika
bbjurek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: bbjurek »

Spróbuję używać średniej do potwierdzania formacji harmonicznych, zobaczymy co z tego wyjdzie
bbjurek

luka...18
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: luka...18 »

Witam a czy nie prosciej bylo by napisac ea i sprawdzic jak sobie radzi ten system. Ustawic tp np 10 pips i sprawdzic tylko czy ma dobre wejscia i finał.
Mysle ze wtedy i Ci co wierza beda miec potwierdzenie i Ci co nie wierza beda mogli sie przekonac ze sys zarabia?????

marcin26
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marcin26 »

Takie systemy maja to do siebie ze ea dzialajace na ich zasadach czyszcza rachunek.to sa strategie typowo manualne i wymagaja "zaprzyjaznienia" sie ze srednimi.ea ktore testowalem a ktore wlasnie opieraly sie na srednich,a troche ich przetestowalem,nie dawaly rady

ODPOWIEDZ