DayTrading: Piątek 17.01.2014
Re: DayTrading: Piątek 17.01.2014
edek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a to ja dziękujęnortonx pisze:na szkolenia zapraszam do seby

-- Dodano: pt 17-01-2014, 12:17 --
wybieram niebieski wariantBemowo1 pisze:edek
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
żałuję, że dwóch linii nie zrobiłem niebieskichCiapul pisze:a to ja dziękujęnortonx pisze:na szkolenia zapraszam do seby
-- Dodano: pt 17-01-2014, 12:17 --
wybieram niebieski wariantBemowo1 pisze:edek

EURAUD - wyskoczy do 1.56 - a później z kontynuacją po konsolidacji (okolice 1.56-1.55) do min 1.59 - jeśli pójdzie modelowo...
a właśnie się zaczyna...
http://www.mql5.com/en/charts/1313156/e ... g-point-of
a właśnie się zaczyna...
http://www.mql5.com/en/charts/1313156/e ... g-point-of
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
Panowie więcej optymizmu teraz macie wybór pomiędzy dwoma super traderami którzy juz kupili sobie wille w słonecznej Hiszpani
„Biedni wolą wynagrodzenie za czas pracy, Bogaci wolą wynagrodzenie za wyniki pracy”
K..... coś Ci nie pasuje?????Ciapul pisze:nortonx pisze:na szkolenia zapraszam do seby
a to ja dziękuję
wybieram niebieski wariant
Jak Seliga to najlepszy eliotowiec na świecie!
Ropa nie wybyiła kolejnego szczytu, natoamiast zaczyna atakować podłogi, czy zarobimy dziś 150 pipek, czy stracę tylko 10?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
nortonx pisze:Panowie na h..... mnie ten kaktus z tymi szkoleniami przycie i tak wy wiecie odemnie lepiej jak trzeba i napewno macie lepsze wyniki ja jestem przeciętnym traderem, na szkolenia zapraszam do seby reszty tych milionerów mnie daleko do ich umiejętności kucharskich nawijania makaronu
Tak apropo mieszkam w warszawie
luzik ladnie CI idzie ale nie trzeba bylo zacząć od pokazania zestawienia i wykresu strategi jaki progres a nie wyskakiwać z tekstem jak to 3 k sie zarabia pewnie emocje wzięły gore

regulami forum podany jesli zrobia oddzielny temat co do zarobków to tam bedzie pisanie ile kto w ile min zarobil

kable jesli nie przebija to czeka nas powlne opadanie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... oto jest pytanie...BOCZEK pisze:Ropa nie wybyiła kolejnego szczytu, natoamiast zaczyna atakować podłogi, czy zarobimy dziś 150 pipek, czy stracę tylko 10?
PS. Kogo to obchodzi ?

Co do oliwki - sesja USA namiesza... i tyle - fajerwerków na Europejskiej - nie będzie.
Proszę - oto moja analiza- na szybkiego...
http://www.mql5.com/en/charts/1313257/o ... g-point-of
Quo Vadis? Już wiesz ?
ty patrzysz się na WTI, a ja gram na BRENT 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!