Ciapul pisze:g/u cd - a patrząc na D1 mam nieodparte wrażenie, że dzisiejsza świeca zamknie się poniżej LT potwierdzając jej wczorajsze przełamanie...
i to był by ten impuls potęgujący spadki
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
BOCZEK pisze:Ciapul, na Twoim wykresie idzie zauważyć co na kształ trójkąta, proporczyka, takie formacje czesto zwiastują koniec trendu spadkowego, to sie chyba klin nazywa. W większości takie formacje skutkowały trendem wzrostowy, tylko sęk w tym, ze ten trójkąt na tym kablu wystepuje praktycznie na beztrendziu
zamknięcie D1 < 6375 da nam to co pisałem wcześniej i dodatkowo objęcie bessy na W1...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Regulamin działu DayTrading: pisze:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział Prognozy, komentarze, analizy
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne. 5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2014, 11:56 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
No to fakt w sumie racja, pipsy wyznaczaja umiejętności. I tu mamy starą prawdę - nie bogatszy ten kto mądrzejszy tylko ten kto cwańszy
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Ciapul pisze:g/u cd - a patrząc na D1 mam nieodparte wrażenie, że dzisiejsza świeca zamknie się poniżej LT potwierdzając jej wczorajsze przełamanie...
odważne stwierdzenie po takiej ladze Ciapul... na obecna chwilę wróciliśmy do kanału i to chyba dość ważne info pokazujące siłę byków... jak Bemowo pisał kilka pięter pokonaliśmy.. Uważam że przełamanie czerwonej TL to tylko kwestia czasu... retest od góry dolnej bandy kanału to maks (ale nie liczyłbym nawet na to) ale zobaczymy